ПРО РОБОТУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

23 серпня 2022 року

 

118 серпня відбулося перше в 2022-2023 навчальному році засідання педагогічної ради Бережанського фахового коледжу.

Директорка Світлана ПИЛИПИШИН привітала колектив з початком навчального року, побажала міцного здоров’я, терпіння та наснаги у цей нелегкий для нашої держави час.

3510

Традиційно продовжили засідання з привітання літніх ювілярів – Віри КУКУРУДЗИМихайла ДУБЧАКА та Марії ГОЛІЯТ.

2

На цьому приємні моменти не закінчилися. Директорка привітала викладачку циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Людмилу БІЛАН з присвоєнням почесного звання «Заслужений педагогічний працівник Національного університету біоресурсів і природокористування України».

89

Також до Дня молоді України, Подяками Бережанської міської ради нагороджені викладачі Галина ПАНЬКІВ та Ірина КОСТІВ.

6

Далі відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН коротко доповіла про виконану роботу в коледжі за літній період, провела аналіз вступної кампанії 2022 року станом на 18 серпня. Цьогорічний вступ ще триватиме до 1 жовтня. І хоча ще не відбулось зарахування вступників на основі ПЗСО та ОКР «Кваліфікований робітник», показники набору трохи вищі, ніж у минулому році, тому його можна вважати успішним. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти. Також доповідачка наголосила на покращенні профорієнтаційної роботи на вступ наших студентів-випускників в НУБіП України.

Освітній процес розпочнеться 22 серпня у дистанційному форматі для здобувачів освіти ІІ, ІІІ та ІV курсів. Кураторам груп обов’язково потрібно провести виховну годину, під час якої обговорити питання Правил техніки безпеки і поводження під час повітряної тривоги, загрози артобстрілу чи хімічного бомбардування. Необхідно провести підготовку здобувачів освіти до будь-якої ситуації, яка може скластися за тих чи інших обставин.

12

Наступним виступив заступник директорки з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО, який розповів про особливості організації освітнього процесу під час воєнного стану, а також поетапно роз’яснив графік освітнього процесу.

4

Наступна доповідачка – завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН – запропонувала розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.» та «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» на 2022-2023 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

7

Далі виступила Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2022-2023 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

Також запропоновано перенести засідання педагогічної ради з першого четверга місяця на третій. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

11

У різному голова профспілкової організації коледжу Людмила БІЛАН звернула увагу на основні моменти проходження щорічного медичного огляду працівників.

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів, міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook