Троянська Наталія обрала навчання у НУБіП України за освітньою програмою «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

19 серпня 2022 року
     Наталія Троянська навчалася у гімназії міста Тетієва Київської області, була лідером учнівського самоврядування та активно займалася волонтерською діяльністю. За характером дівчина правдолюб, схильна до емпатії, отож легко знаходить спільну мову з людьми та готова допомагати тим, хто цього потребує.
     Після закінчення школи вирішила здобувати фах обліковця-аналітика на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. Оскільки переконана, що НУБіП України є провідним закладом освіти, який надає сучасні прикладні знання та готує спеціалістів європейського рівня; а професія аналітик не лише престижна, але й цікава, відкриває широкі можливості для самореалізації у бізнесі. Важливим плюсом навчання на освітній програмі «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» для дівчини є поглиблене вивчення дисциплін з права на ряду з економічними предметами.

    Особливо цікавлять Наталю широкі можливості участі у міжнародних освітніх проектах та стажуваннях, а також проходження виробничих практик в провідних європейських країнах, які дозволять отримати хороший досвід, покращити рівень володіння іноземними мовами, познайомитися з новими країнами.
     Наступним напрямком активностей в університеті, який Наталя планує й надалі розвивати, пов'язаний зі всебічним розширенням студентського самоврядування та співпраці зі студентами інших вищих навчальних закладів й представниками молодіжних організацій.
    
     Отож, Наталя переконана, що навчання на сучасній освітній програмі «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України дозволить стати висококласним професіоналом та займатися своєю улюбленою справою.
 
Інна Лазаришина,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу,
гарант освітньої програми
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook