Викладачі кафедри економічної теорії організовано розпочали новий 2022-2023 навчальний рік

17 серпня 2022 року

 

   У складних умовах воєнного стану в Україні та карантинних обмежень, на виконання рішення вченої ради університету від 11 серпня 2022 р. наказом ректора від 11 серпня 2022 р. №527 затверджено графік освітнього процесу в НУБіП України на 2022-2023 навчальний рік.
   Відповідно до наказу, науково-педагогічні працівники кафедри економічної теорії дружно долучилися до освітнього процесу в університеті, який стартував 15 серпня 2022 року. Студенти 2-го курсу, 4 групи ОС “Бакалавр” спеціальності “Облік і оподаткування” економічного факультету у форматі on-line за розкладом прослухали лекцію з дисципліни “Economics: Microeconomics” англійською мовою на тему: “Ten Principles of Economics”.


   Під час лекції, студенти жваво долучилися до диспуту та обговорення основних принципів економічної науки, а саме:



   По завершенню лекції студенти задавали питання, які стосувалися як лекційного матеріалу так і питання організаційного характеру щодо подальшого навчання і використання ЕНК з дисципліни “Economics: Microeconomics” https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=3838.


   Доцент кафедри економічної теорії Юрій Григорович Власенко дав вичерпні відповіді на усі поставлені питання студентів та побажав успішного нового навчального року незважаючи на виклики сьогодення.

Юрій Власенко,
доцент кафедри економічної теорії

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook