Навчання у воєнний час кардинально змінює правила підготовки та поведінки, проте факультет це не лякає!

3 серпня 2022 року

   3 серпня факультет захисту рослин, біотехнологій та екології організував толоку з упорядкування, прибирання 4 корпусу та прилеглих територій. Разом з тим, вікна, що знаходяться в укриттях були обкладені мішками з піском. Науково-педагогічні працівники кафедр, а також працівники факультету на чолі з деканом Юлією Коломієць, плідно та наполегливо попрацювали. Дякуємо всім за активну участь!

   Навчання у воєнний час кардинально змінює правила підготовки та поведінки, проте факультет це не лякає. Ми готові до будь-яких умов, адже почали працювати ще з 14 березня, дистанційно навчали та підтримувати студентів у складний час. Попереду нас чекає відбудова України, тому наразі наша першочергова задача – це підготовка висококваліфікованих фахівців, забезпечення необхідних умов для навчання, оперативне реагування на зміни та підтримка один одного!

   Нагадаємо, що за результатами наради, в університеті розроблено змішаний графік навчання, коли 2/3 студентів навчатиметься дистанційно, а третина – очно, відвідуючи лабораторні, практичні заняття. Для поселення студентів в гуртожитки сформували нову схему розміщення студентів в кампусі з урахуванням безпекового аспекту. Також, були відпрацьовані маршрути евакуації до укриттів.

   З 31 липня стартувала вступна кампанія 2022 до закладів вищої освіти України. Співробітники приймальної комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України давно готові до хвилі активного процесу подачі документів і вже прийняли перші заяви цьогорічних вступників. Крім того, впродовж останніх 3-х тижнів в НУБіП України здійснюється прийом документів для вступу на навчання з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

Наталія Батрак 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook