Спеціальність «МАРКЕТИНГ», що варто знати майбутньому МАРКЕТОЛОГУ

8 липня 2022 року

   В час розквіту реклами, інтернету та споживчого буму, маркетолог вважається однією з найактуальніших професій, адже чи не у кожній компанії потребують спеціалістів з просування товарів на ринок. Не кажучи вже про агенції, які власне й спеціалізуються на цьому самому просуванні. Маркетолог — це спеціаліст з просування товарів та послуг на ринку. Це людина, яка знає смаки та вподобання аудиторії і вміє запропонувати саме те, чого наразі потребують потенційні покупці. Маркетолог поєднує навички соціолога чи навіть дослідника, копірайтера, піарника, аналітика. Він має виокремити саме те, що потрібно аудиторії, щоб просунути свій продукт чи послугу. Він вивчає поведінку, захоплення, інтереси, вікові та гендерні відмінності аудиторії, координує дії медійних партнерів. 

   Обираючи навчання за спеціальністю 075 Маркетинг у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту, Ви, отримуєте унікальну можливість стати висококваліфікованим фахівцем, який має глибокі знання найновітніших маркетингових концепцій. Навчаючись на факультеті аграрного менеджменту, який зайняв десяту позицію у рейтингу Forbes найкращих факультетів України, студенти отримують наступні переваги навчання:
   Метою освітньо-професійної програми "Маркетинг" є надання освіти в сфері маркетингу із широким доступом до працевлаштування, підготовка здобувачів із особливим інтересом до певних областей маркетингу для подальшого навчання.
   Викладання дисциплін забезпечує науково-педагогічний колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, що є випусковою кафедрою за спеціальністю 075 «Маркетинг», інших кафедр факультету аграрного менеджменту та сервісних факультетів НУБіП України. Варто відзначити, що на сьогодні навчання проводиться в змішаному форматі, як офлайн так і онлайн. Якість освітнього процесу онлайн формату забезпечується за допомогою проведення занять на платформах Zoom та Cisco Webex. Студенти мають доступ до усіх навчально-методичних матеріалів, які розміщені на навчально-інформаційному порталі НУБіП України Elearn, де здобувачі освіти також виконують практичну складову передбачену навчальними планами.
 
 
   Компонентами освітньо-професійної програми "Маркетинг" є навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи) та практики. До циклу загальної та спеціальної (фахової) підготовки входять обов’язкові компоненти (дисципліни) і вибіркові дисципліни блоку «Маркетинг товарів і послуг» та «Інтернет маркетинг». Здобувачі освіти набувають програмних фахових та загальних компетентностей з переліком яких можна ознайомитись за лінком: https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u284/075_marketing_3.pdf.
   Унікальною є можливість брати участь у програмах отримання «подвійного диплому» в Університететах-партнерах: https://nubip.edu.ua/node/1599/10, де щороку проходять стажування та навчання студенти факультету аграрного менеджменту. 
   Наші студенти є неодноразовими призерами та переможцями олімпіад та конкурсів, учасниками всеукраїнських та міжанродних наукових заходів. На кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі функціонує гурток "Маркетинг", учасники якого декілька років постіль є лідерами серед гуртків університету на фестивалі науки. Окрім навчального процесу здобувачі освіти можуть цікаво та насичено проводити час у гуртках університету, займатись спортом в спортзалах, на стадіоні, спортивних майданчиках зі штучним покриттям.
   Випускники спеціальності «Маркетинг» працюють на посадах різних рівнів сфери маркетингу, є успішними фахівцями, а організації та підприємства, де працюють наші випускники – це сучасні бази практичного навчання та старту кар’єри. 
 
   Деталі вступу Ви можете дізнатись тут: https://nubip.edu.ua/entrant
Обирайте спеціальність "МАРКЕТИНГ" факультету аграрного менеджменту НУБіП України,
щоб отримати фахові знання, компетенції та успішне майбутнє!
 
Лариса Карпенко, заступник декана факультету,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook