Вітаємо переможців змагань з підтягування на перекладині в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків!

23 жовтня 2014 року

     22 жовтня на спортивному майданчику біля 8-го гуртожитку в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України пройшли змагання з підтягування на перекладині. Організаторами виступили ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України та об’єднаний комітет студентських рад гуртожитків.


     Участь у турнірі взяли всі 11 гуртожитків. Учасники продемонстрували неабияку фізичну майстерність та спритність. Трійка лідерів виглядає так. Перемогу здобула команда 6-го гуртожитку у складі Олега Паляруша (34 підтягування), Олега Свириденка (27 підтягувань) і Миколи Матвійчука, який з результатом 40 підтягувань став абсолютним чемпіоном змагань. Другу сходинку посіли спортсмени гуртожитку № 1Євген Витриховський (32 підтягування), Іван Лемішко (28 підтягуань) і Олександр Проскурович (27 підтягувань). А замкнули трійку кращих представники 8-го гуртожиткуВолодимир Симоненко (33 підтягування), Дмитро Григорський (28 підтягувань) і Юрій Василевський (21 підтягування).

   

    

       

     Подяки та перехідний кубок переможцям вручали директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Дмитро Черкашин та начальник відділу виховної роботи та студентських справ Микола Любінський.

  

Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook