Підготовка до нового навчального року у полі зору розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

30 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   29 червня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому були підведені проміжні підсумки освітнього процесу, розглянуто план роботи на липень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж червня. Зокрема, продовжується підготовка кафедр до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та наукової ради. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України. Цілодобово працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що справився із завданнями за перше півріччя у повному обсязі.

   На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на липень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем підготовку до нового навчального року разом із своїм колективом забезпечити проведення профорієнтації.

   Кожен завідувач кафедри доповів про ситуацію в своєму підрозділі, готовність до наступного навчального року, залучення абітурієнтів на навчання.

     

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу на наказі №419 від 24 червня 2022р. про ведення в дію «Тимчасового порядку реалізації прав на внутрішню академічну мобільність у НУБіП України здобувачів вищої освіти із закладів вищої освіти, які розташовані на тимчасово окупованих територіях або зруйновані у результаті ведення воєнних дій на території України», а також про закриття боргів студентів за третьою відомістю.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на проходженні здобувачами вищої освіти навчальної і виробничої практик та вчасній подачі інформації.

   Заступник декана Тарас Савчук проінформував щодо поселення здобувачів вищої освіти на наступний навчальний рік та активізації публікацій статей про роботу кафедр на сайті факультету, в тому числі профорієнтаційних матеріалів.
   Секретар приймальної комісії Юлія Палиця проінформувала членів деканату про старт вступної компанії.

   Гаранти ОПП «Ветеринарна медицина» Наталія Грушанська і ОПП «Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза» Лариса Шевченко доповіли про стан підготовки до акредитації.

 

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура проінформував про підготовку до проведення семінару «Наука, освіта, бізнес» та участь в його роботі роботодавців факультету.

   Голова навчально-методичної комісії факультету Володимир Костюк проінформував про завершення підготовки тестів для ЄДКІ.

   Доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко проінформував про роботу курсів з підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби, а також лікарів ветеринарної медицини приватної практики на комерційній основі.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, тримати на контролі підготовку до наступного навчального року, активно продовжувати профорієнтацію. Побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Ми переможемо!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook