АТЕСТАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКСНИЙ ЕКЗАМЕН У СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 208 «АГРОІНЖЕНЕРІЯ»

17 червня 2022 року
       Щороку в червні місяці студенти випускних курсів складають підсумкову атестацію у формі захисту дипломних проєктів.  Але цього року, зважаючи на воєнний стан в Україні, та з метою забезпечення якісної і безпечної підготовки та проведення підсумкової атестації випускників у Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України формою атестації було визначено атестаційний комплексний екзамен.
       13 і 15 червня 2022 року в змішаному форматі пройшли атестаційні комплексні екзамени у здобувачів  освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» та освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» спеціальності 208 «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання.

       З вітальним словом до студентів та членів Екзаменаційної комісії звернувся голова комісії, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П.Момотенка НУБіП України Руслан Шатров, який привітав студентів із виходом на фінішну пряму та побажав позитивних результатів складання екзамену, а також успішного вступу та продовження навчання в базовому університеті.

       Щодо процедури та особливостей проходження атестаційного комплексного екзамену за допомогою навчально-інформаційної платформи коледжу Moodle ще раз присутніх поінформував завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик.

       Комплексність атестаційного екзамену дозволила Екзаменаційній комісії оцінити реальні знання, сформованість умінь і навичок, якими володіють випускники коледжу з даної спеціальності.   
       Вітаємо випускників з успішним складанням атестаційного комплексного екзамену та бажаємо успішного вступу задля продовження навчання! 
 
Любов Дяченко,
викладач циклової комісії з експлуатації машин і
обладнання та фундаментальних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook