Кафедра взяла участь у осінньому місячнику з благоустрою

21 жовтня 2014 року
м. Київ, НУБіП України, просп. 40-річчя Жовтня

 

 

    Осінній місячник з благоустрою проводиться щорічно з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період.
    Під час осіннього місячника комунальні служби міста здійснять заходи з благоустрою, поліпшать санітарно-технічний стан інфраструктури районів. Зокрема, відбудеться ремонт покрівель та фасадів будинків, вхідних груп. Також відремонтують та встановлять нові дитячі майданчики. Окрім того, у районах міста буде проведено відновлення твердого покриття доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, відновлено благоустрій після розриття на інженерних мережах. Також, до належного санітарно-технічного стану приведуть підземні переходи та зупинки міського громадського транспорту. 

 

   В рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшеннясанітарного стану Голосіївського району та відповідно до листа Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації взяли участь студенти та викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Були залучені студенти 1-го курсу, разом із куратором доцентом Сухенко В.Ю., для участі у суботнику, який відбувся 18 жовтня 2014 року (субота) на территорії просп. 40-річчя Жовтня, 93.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook