Ректорат: готуємося до вступної кампанії та нового навчального року

27 червня 2022 року
     27 червня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Військова агресія росії впливає на життєдіяльність університету, зокрема проведення вступної кампанії. Цього тижня розпочинається реєстрація вступників до магістратури на складання магістерського тесту.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про збільшення кількості бажаючих навчатися в аспірантурі, проводиться постійний додатковий набір. Озвучив пропозицію організації центру медичної допомоги в кампусі. На початок навчального року оновлення потребує план виховної роботи, організація самоврядування тощо.

     Учений секретар Оксана Барановська наголосила на подачі пропозицій до плану роботи вченої ради на наступний навчальний рік.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку інформаційних та звітних матеріалів про результати реалізації середньострокових пріоритетних напрямів інноваційної діяльності галузевого рівня за 2021 рік та наукові показники за перше півріччя 2022 року. Продовжується наповнення спеціального фонду та виконання наукових проектів, що фінансуються за кошти державного бюджету. В НДГ проводиться підготовка складів до зберігання зерна.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про початок творчого випробування для вступників на спеціальність Фізична культура, страт реєстрації вступників до магістратури на складання магістерського тесту та готовність приміщення приймальної комісії до старту вступної кампанії.

     Голова Студентської організації Марина Когут проінформувала про діяльність студентського самоврядування, залучення студентів до профорієнтаційної роботи щодо вступу до НУБіП України.
    Начальник відділу дистанційного навчання та координації діяльності відокремлених підрозділів Олександр Санченко доповів про проведення випусків в коледжах, запрошення їхніх випускників на продовження навчання в НУБіП України.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про організацію роботи філій університету в Китаї, подання бюджетної пропозиції на 2023 рік до Міністерства освіти і науки України.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про аварійні ремонтні роботи в навчальних корпусах в межах підготовки до нового навчального року. Проведений ремонт теплотрас, завершено оновлення відеоспостереження на деяких об’єктах університету. До початку навчального року особлива увага бомбосховищам та укриттям, дооснащення їх, оновлення евакуаційних маршрутів та схем.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на профорієнтаційній роботі, діяльності приймальної комісії. На контролі ліквідація академічної заборгованості та організація вручення документів про освіту випускникам.

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати ліквідацію академічної заборгованості, у межах підготовки до нового навчального року передбачити адаптований розклад навчальних занять, реалізувати план підготовки бомбосховищ та укриттів, активізувати профорієнтаційну роботу, поліпшити базу практичного навчання, внести пропозиції з організації системи працевлаштування. Вадиму Ткачуку – дотримання режиму економії, контролювати стан сплати за навчання. Вадиму Кондратюку – підготувати нараду з бізнесом, створити консультаційну групу для надання рекомендацій навчально-дослідним господарствам. Сергію Кваші – сформувати план підготовки відзначення 125-річниці університету, провести засідання оперативного штабу з профілактики захворювання на ГРВІ. Валерію Іщенку – сформувати запаси будівельних матеріалів, миючих, дезінфікуючих засобів. Миколі Михайліченку – контролювати відпускну кампанію.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook