Атестаційний (кваліфікаційний) екзамен успішно складено

27 червня 2022 року

 

1Здобувачі освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» успішно склали атестаційний (кваліфікаційний) екзамен та отримали кваліфікацію інженер з організації експлуатації та ремонту автомобілів.

2

Із вступним словом виступив голова екзаменаційної комісії Роговський Іван Леонідович, завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка НУБіП України, д.т.н., старший науковий співробітник, який зазначив актуальність обраної спеціальності, висвітлив переваги навчання у НУБІП України та побажав успішного складання атестаційного (кваліфікаційного) екзамену.

3

Комплексність атестаційного (кваліфікаційного) екзамену дозволила оцінити реальні знання, сформованість умінь та навичок, якими повинен володіти випускник закладу вищої освіти з кваліфікацією бакалавра спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Представлені варіанти задач були розроблені за принципом максимальної наближеності до типових завдань діяльності та виробничих функцій, що будуть виконуватись фахівцем автомобільного транспорту на практиці. Відповіді здобувачів освіти на додаткові питання екзаменаційної комісії підтвердили рівень володіння здобутими фаховими знаннями.

Бажаємо нашим здобувачам освіти не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички під час продовження навчання в базовому університеті. Адже, однією з головних вимог сьогодення є постійне навчання і самовдосконалення, вміння опановувати нові знання.

Ігор ФЛЬОНЦ,
завідувач кафедри автомобільного транспорту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook