Марія Кайзер: міжнародні відносини – моя майбутня спеціальність, НУБіП – мій університет!

23 червня 2022 року

 – Добрий день, Маріє, скоро вам доведеться зробити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?


– Добрий день. Під час воєнного стану я стала навчатися більш сконцентровано та продуктивно. Головну увагу акцентую на підготовці до складання НМТ, щоб вступити на навчання до НУБіП України.


– Як Ви обирали свою майбутню спеціальність? І чому саме НУБіП України?


– Зі спеціальністю я визначилася ще у дев’ятому класі. Це – престижна та затребувана на ринку праці спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Наступний крок – це був вибір університету та факультету. Про НУБіП України та гуманітарно-педагогічний факультет я дізналася від своїх батьків. З їх розповідей НУБіП України є дуже перспективним, оскільки після його закінчення можна з легкістю знайти високооплачувану роботу. Особисто я нещодавно відвідала онлайновий День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті, під час якого декан факультету Інна Савицька надала вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії-2022 в умовах воєнного стану. Окрім того, мої знайомі поділилися своїм досвідом навчання в НУБіП України за системою подвійних дипломів, розповіли про закордонні виробничі практики, навчання іноземними мовами, перспективи працевлаштування. Тому моє головне завдання – здобувати нові знання та вчитися застосовувати їх на практиці. Я впевнена, що по закінченню цього ЗВО я стану успішною та фінансово незалежною, оскільки НУБіП України відкриває шлях до здійснення моїх мрій.


– Чому обрали саме спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і чим вона Вас приваблює?


– По-перше, маючи потужні зв’язки у міжнародній сфері, НУБіП України в цілому та гуманітарно-педагогічний факультет зокрема, мають достатні ресурси, щоб відкрити двері своїм студентам в Європу, Північну та Південну Америку. По-друге, студенти вивчають декілька іноземних мов, що є ключовим аспектом для підготовки майбутніх дипломатів.


– Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?


– Я мрію працювати в Міністерстві закордонних справ України, брати активну участь у відбудові нашої держави та гідно представляти її на міжнародній арені.


– Маріє, дякуємо Вам за інтерв’ю. Ви – дуже щира і змістовна співрозмовниця! Бажаємо Вам успішно скласти НМТ. Чекаємо Вас на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України! Все буде Україна!

 

Інна Грабовська,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Наталія Яременко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook