Студентське містечко: щотижнева нарада у 13 гуртожитку

18 червня 2022 року
     17 червня 2022 р. відбулась щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків під керівництвом Сергія Стецюка, директора студентського містечка за участі Сергія Кваші – проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку і Валерія Іщенка – проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності.

     Зібрання, за ініціативи Сергія Миколайовича, відбулось у 13 гуртожитку, що знаходиться в селі Новосілки. З 1997 року та до тепер гуртожиток очолює Марія Мудрик. Колись це була крайня будівля, що межувала з полем. Своїми силами облагороджували територію, висадили кущі, квіти та плодові дерева. За 25 років роботи зроблено чимало, але гуртожиток потребує капітальних вкладень, які на жаль зараз не на часі, – з розумінням розповідає Марія Андріївна.

     Проректори спільно із завідувачами гуртожитків, провели огляд будівлі та житлових кімнат, окреслили головні цілі і завдання на майбутнє. Валерій Васильович зазначив, що, протягом усього часу, у гуртожитку проводились локальні ремонти, але капітальний лише був у планах. На жаль, війна внесла свої корективи у здійсненні планових робіт, але є нагальні аварійні роботи, які намагатимемось усунути.

     На щотижневій нараді, що відбулась у нетрадиційному форматі, розглянули і інші питання життєдіяльності гуртожитків. Виділили нагальні проблеми та не доопрацювання, які потребують термінового вирішення.


Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook