Територія факультету ветеринарної медицини буяє барвистими квітами

16 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Літо встигає тішити нас як сонцем, так і рясними дощами. Така погода сприяє тому, що природа просто таки буяє зеленню та квітковими барвами. Не є виключенням і територія 12-го навчального корпусу нашого рідного Університету.

   За постійної підтримки деканату факультету ветеринарної медицини та стараннями комендантів навчальних корпусів №12 і №12А Ольги Дейнеко і Людмили Саєнко територія відповідає Тарасовим словам – «Неначе й справді рай».

 

   Завдяки співробітникам корпусів №12 і №12А територія є охайною і чистою, а роботи з благоустрою постійно продовжуються, а саме: догляд за газонами, квітами, та нещодавно висадженими соснами і туями.

 

 

 

   Клумби і газони тут буквально буяють розмаїттям квітів, серед яких панують троянди. Вперше вони з’явилися тут років п’ятнадцять тому, як то кажуть, прижилися, а коли який кущ і чахне - натомість з’являється новий. Звісно, весь цей розарій потребує щоденного догляду, тож роботи вистачає. Добре, що постійно допомагають студенти та співробітники факультету ветеринарної медицини.

 

   Бажаємо усім якнайшвидшого закінчення війни та нашої перемоги. А Університетські території зустрінуть всіх чистими, охайними, оформленими клумбами та барвистими квітами.

Слава факультету!
Слава Університету!
Слава Україні!

Тарас Савчук, заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook