Виховна робота на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК: підбиваємо підсумки

14 червня 2022 року

     Виховання – це цілеспрямований процес свідомого розвитку людини, метою якого є формування морально-духовної, життєвої компетентної особистості, яка успішно самореалізується в соціумі як громадянин, сім’янин, професіонал.

     Виховна робота – це цілеспрямована діяльність педагогічних працівників на виконання соціальних інституцій для досягнення мети корекції та адаптації  молоді.

    Виховний процес на факультеті харчвих технологій та управління якістю продукції АПК здійснюється згідно з планом виховної роботи, складеним на навчальний рік, який розглядається на засіданні вченої ради та затверджується деканом факультету Ларисою Баль-Прилипко.

            Виховна робота проводиться за основними напрямками:

  • Громадянське виховання;
  • Військово-патріотичне (національне) виховання;
  • Трудове виховання;
  • Художньо – естетичне виховання;
  • Екологічне виховання;
  • Формування здорового способу життя та здорового харчування;
  • Морально-правове виховання особистості;
  • Родинно-сімейне виховання.

  

 

 

 

   

     Студентське самоврядування на сьогодні стало тим органом, який взяв на себе відповідальність за усі внутрішньо та зовнішньо університетські аспекти студентського життя. Спектр його інтересів охоплює навчальну, наукову та виховну роботу серед студентів, робота в гуртожитках, а також співпрацю з міськими, регіональними і міжнародними студентськими і молодіжними організаціями. 

     Значна увага приділяється розвитку студентського самоврядування у гуртожитках. Тут діють студентські ради, які несуть відповідальність за організацію і проведення різноманітних заходів виховного характеру та забезпечення належних умов проживання і підготовки до занять студентів.

    Студентська організація та студентська рада проводять на факультеті низку мистецьких, культурних та спортивних заходів, які проводяться щорічно та традиційно. Також два рази в місяць проводяться старостати, де студентство зустрічається із кураторами і керівництвом факультету для обговорення поточної інформації та проблем. Звіти за проведені виховні заходи публікуються на сайті факультету та університету. 

 

Проведені заходи

Першокурсники факультету харчових технологій урочисто прийняли присягу

Традиційна посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Благодійний ярмарок «Твори добро» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Привітання з Днем працівника освіти від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Професійне свято на факультеті харчових технологій в час діджеталізації

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели шашковий турнір в гуртожитку № 9

День української мови та писемності відзначили студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

МИ ПАМ’ЯТАЄМО …

Виховна година «Бережи здоров’я» до дня боротьби ВІЛ/СНІД для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Студенти факультету харчових технологій подорожують кухнями народів світу

Виховний захід «Популярні наркотики, які вживає молодь» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

День обіймів разом із студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Студенти факультету харчових технологій активні учасники шахового марафону на кубок Cергія Кваші

Футбольний батл між студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК запалює на студентському балу «Чарівна віденська казка»

"Казкові НУБіПовські вечори студентів-харчовиків у гуртожитку №9"

Студенти факультету харчових технологій активні учасники ІІ етапу шахового марафону на звання "Шаховий Король НУБіП України"

Майстер-клас від декана факультету харчових технологій Лариси Баль-Прилипко «Сам собі повар»

Новорічні свята з особливим шармом від студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Добро робити легко: студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали притулок «БІЛА СКЕЛЯ»

«Наше майбутнє – в наших руках» головний лозунг студентів-харчовиків

Різдвяний флеш-моб різними куточками України від студентів та викладачів факультету харчових технологій

Щедрий вечір, добрий вечір: студенти та викладачі факультету харчових технологій активно підтримують звичаї та традиції святкування українців

Вітання до дня соборності тa свободи України від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели виховну годину на тему: «Онкологія – це не вирок»

Виховна година зі студентами харчовиками: день закоханих з київськими арт-об’єктами про кохання

Солодке свято серед буднів: День святого Валентина відсвяткували студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Виховна година для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК до Дня єднання

Викладачі та студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вшанували памꞌять Героїв Небесної Сотні

Челендж студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: НІ ВІЙНІ. Понад 20 статей

Викладачі та студенти факультету харчових технологій провели великодній флешмоб: Великдень-2022: Христос Воскрес, Воістину Воскрес, Воскресне ненька-Україна

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели виховну годину-спомин: Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі

Майстер-клас "Уникнення враження мінами, вибухонебезпечними предметами та правила поведінки у надзвичайній ситуації" для студентів факультету харчових технологій від Михайла "Ремірес", старшого солдата 243 батальйону Тероборони ЗСУ

Студенти факультету харчових технологій відвідали майстер-клас з питань проблем освідченості молодого покоління в наданні першої медичної допомоги при кровотечах

Мітинг-реквієм до Дня пам'яті і примирення від викладачів та студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Флешмоб «Серце матері» серед студентів та викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

«Віримо, мріємо, допомагаємо» – гасло Євгена Болибіка студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

До Дня вишиванки студенти та викладачі факультету харчових технологій провели челендж «Вишиванка–місток єднання минулого, сьогодення та майбутнього українців»

 

 

 

     

     Виховний простір факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – це велике розмаїття форм та методів залучення молоді до активного формування професійних рис майбутнього фахівця, підготовки його до життя, виховання творчої особистості, зорієнтованої на загальнолюдські цінності і високий професіоналізм, що забезпечує фахову мобільність та конкурентноспроможність на ринку праці: це і зустрічі з представниками ради роботодавців, волонтерами, студентські конференції, бесіди, диспути, тематичні вечори, години відвертих спілкувань, години цікавих повідомлень, а також розважальні програми, квести, конкурси, інформаційно – просвітницькі акції, акції милосердя тощо.

 

 

 

 

    

     В умовах дистанційного навчання та війни, ми, дотримуючись плану виховної роботи – змінили формат проведення заходів. Це онлайн – бесіди, онлайн – дискусії, індивідуальні проекти, обговорення відео, презентацій, рефератів; участь студентів у фотофлешмобах та відеофлешмобах, створення та висвітлення відеопривітань, відеороликів до знаменних подій, свят в соціальних мережах Facebook та Instagram.

     Всі виховні заходи направлені на розвиток творчих здібностей студентів, виховання естетичних смаків, формування  культури поведінки, національної гідності, любові до рідного краю.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! СЛАВА НАЦІЇ!

           

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook