Високоповажні гості в Немішаївському фаховому коледжі

13 червня 2022 року
     10 червня 2022 року Немішаївський фаховий коледж та НМЦ вищої та фахової вищої освіти відвідали високоповажні гості – міністр Федерального міністерства харчування і сільського господарства Німеччини та міністр аграрної політики і продовольства України Сольський М.Т.

     У рамках міжнародного проекту FABU «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» проінспектували як впроваджується практична складова в освітній процес в аграрних коледжах України.
     Директор Володимир Альохін охарактеризував коледж, розповів про впровадження новацій та постійне удосконалення форм і методів практичного навчання наших студентів, презентував навчально-виробничу лабораторію «Молока та молочних продуктів» та лабораторію "Апітерапія", розповів про період російської окупації. Директор зазначив, що потужності колективу і виробнича база коледжу дозволяють вести підготовку висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору України.

     Сподіваємося на подальшу підтримку аграрних закладів освіти, зокрема і Немішаївського фахового коледжу, з боку міністерств.


Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook