Четверте засідання (15 жовтня 2014 р.). Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України в 2014-2015 н.р.

15 жовтня 2014 року

 15.10.2014 р. відбулося засідання Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України.
На порядку денному стояли питання щодо порушення:
- п. 3.5. розпиття спиртних та слабоалкогольних напоїв у гуртожитку та на його території «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентом юридичного факультету М 1 р.н., 1 групи Герулою М.В.
- п. 3.5. розпиття спиртних та слабоалкогольних напоїв у гуртожитку та на його території «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентами факультету землевпорядкування 1 курсу, 1 групи Каплею В.О. та 2 курсу, 2 групи Голубовським Р.О.
- п. 3.7. поява в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння у гуртожитку чи на його території «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентами факультету енергетики і автоматики 2ск курсу Тринчук-Задорожним Р.О. та 4 курсу Сорокотягом Я.В.
- - п. 3.5. розпиття спиртних та слабоалкогольних напоїв у гуртожитку чи на його території «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентом факультету комп’ютерних наук і економічної кібернетики 1 курсу Прасолом Ю.Ю.;
- п. 3.5. розпиття спиртних та слабоалкогольних напоїв у гуртожитку чи на його території та п. 2.4. паління у гуртожитку та на його території, крім спеціально відведених для цього місць «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентом факультету комп’ютерних наук і економічної кібернетики 1 курсу Вовком В.Ю.
По вищезазначеним студентам комісія прийняла рішення щодо включення їх до наказу на непоселення в гуртожиток з наступного навчального року.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook