День відкритих дверей у Мукачівському фаховому коледжі

6 червня 2022 року
     04 червня 2022 року у відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» було організовано й проведено заключний етап Днів відкритих дверей. У цих заходах взяло участь близько півтора тисячі осіб. Це були учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів району та області. Такий елемент профорієнтаційної роботи є важливим і необхідним, бо залучає все нову і нову кількість абітурієнтів.
     На початку заходу гостей привітав очільник коледжу Юрій Садварі. Він коротко розповів про славну історію нашого навчального закладу, який нещодавно урочисто відзначив своє сторіччя і зазначив, що Мукачівський фаховий коледж – cеред кращих закладів фахової передвищої освіти Закарпаття і є одним з відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.
     Коледж разом із базовим університетом реалізує ступеневу систему підготовки фахівців. Наші випускники мають прекрасну можливість продовжити навчання в базовому університету та міжкафедральній навчальній лабораторії на базі нашого коледжу. Закликав випускників шкіл прийняти зважене рішення при виборі майбутньої професії.
     Про особливості вступної кампанії 2022 року розповів відповідальний секретар приймальної комісії Ілля-Олександр Застулка, виступ якого супроводжувався презентацією. Ознайомив випускників із новаціями вступної кампанії 2022. Детально зупинився на строках прийому заяв документів, процедурі подання електронних заяв, що дає можливість скористатися правом на вступ і випускникам загальноосвітніх навчальних закладів, які перебувають за межами України. Наголосив, що важливим моментом вступу 2022 є індивідуальна усна співбесіда та мотиваційний лист. Для отримання індивідуальних консультацій та практичної допомоги Олександр Юрійович порадив майбутніх вступникам та їх батькам звертатися до приймальної комісії коледжу, на базі якої буде працювати консультативний центр для надання допомоги вступникам щодо створення електронних кабінетів та розміщення в них необхідних документів. Також звернув увагу, що з детальною інформацією про умови прийому можна ознайомитись на офіційному сайті коледжу в розрізі «Абітурієнту 2022».
     Учасники свята переглянули відеоролик «Моє майбутнє – майбутнє України», що дало їм змогу краще визначитися з вибором майбутньої спеціальності.
     Представниця Ради студентського самоврядування коледжу Діана Стецович пояснила майбутнім абітурієнтам, якою насиченою, різноманітною і цікавою є діяльність студентського самоврядування. У своїй презентації вона продемонструвала яким чином кожний студент закладу освіти може реалізувати свою активність, розповіла про славні традиції, які є в коледжі. Діана запросила абітурієнтів стати частинкою студентської родини Мукачівського фахового коледжу НУБіП України і наголосила, що вони вже зробили свій правильний вибір взявши участь у нашому спільному заході.
     Привітала присутніх заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович. Вона коротко пояснила, яким чином відбувається навчально-виховний процес у коледжі.
     Завідувачі відділень, а саме: Наталія Павлишинець, Маріанна Гуленко, Сергій Соскіда, Ольга Гудзовата, доповідали про організацію навчально-виховного процесу, специфіку кожної спеціальності, практичну підготовку студентів.
 
    Гості заходу мали змогу поставити запитання й отримати на них вичерпні відповіді.
    На завершення абітурієнти ознайомилися з матеріально-технічною базою нашого навчального закладу.
 
     Крім того, адміністрацією коледжу підведені підсумки, але на цьому педагогічний колектив не зупиняється. Кожне відділення, циклові комісії, педагоги загальноосвітніх дисциплін та Рада студентського самоврядування продовжують профорієнтаційну роботу. Дякуємо всім, хто приєднався до Дня відкритих дверей у Мукачівському фаховому коледжі НУБіП України!
     Слідкуйте за нашим сайтом та соціальними мережами, щоб не пропустити актуальні новини вступної кампанії.
     Докладну інформацію щодо вступу 2022, роботи підготовчих курсів, етапів вступної кампанії можна дізнатися на сайті коледжу http://new.makinfo.org.ua/ та за номером телефону 068 9939231.
 
Дорогі випускники загальноосвітніх навчальних закладів, ми чекаємо на вас! До нових зустрічей!
 
 
Вікторія Попович,
заступник директора з виховної роботи
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook