БЕЗПЕКА НА ТРАНСПОРТІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

31 травня 2022 року

 

1Сучасне життя неможливо уявити без такого виду транспорту, як автомобільний. Його завдання – безпечне перевезення вантажів і пасажирів за найкоротший час. Але, чим більша швидкість руху, тим більша вірогідність і важчі наслідки дорожньо-транспортних пригод.

23

В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху до студентів груп А-31М та М-31М було запрошено Івана КОМАНА - начальника сектору реагування патрульної поліції міста Бережани.

Наш гість обговорив із хлопцями питання, що стосуються швидкісного режиму руху транспортних засобів, як в населених пунктах, так і за їх межами. Також проінформував про кількість та види дорожньо-транспортних пригод, що трапились під час воєнного стану на Бережанщині та в Тернопільській області. Акцентована увага виступаючого була на причинах виникнення та шляхах зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод

Також перед студентами виступив викладач Правил дорожнього руху Микола ЛЕСЬКІВ, який звернув увагу на заходи безпеки при керуванні мопедами та мотоциклами.

4

Студенти ставили багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook