Наукові розробки та освітню діяльність університету представлено на Національній агропромисловій виставці "АгроЕкспо 2014"

3 жовтня 2014 року

     2-4 жовтня 2014 року в м. Кіровоград проходить Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "АгроЕкспо 2014".


    Наукові розробки та освітню діяльність нашого університету на виставці представляє технічний ННІ. Декан факультету конструювання та дизайну машин і систем природокористування Олег Марус спільно з науковцями та аспірантами презентував освітні програми підготовки фахівців агропромислового виробництва та сучасні інноваційні розробки. Особливий інтерес відвідувачів виставки — до обладнання для енергетичних цілей. Викликали зацікавленість також експериментальна модульна установка для виробництва дизельного біопалива, піролізний котел, котел тривалого горіння, модульна біогазова установка з обертовим реактором та різні види біопалива.


    Крім того, презентовано підручники, посібники та монографії провідних вчених університету. В рамках виставки науковці НУБіП України провели семінар «Інтегровані технічні системи сільськогосподарського виробництва».

      

   


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook