«ВСТУП-2022»: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження залучає нових абітурієнтів на Дні відкритих дверей НУБіП України

7 травня 2022 року
     Весняна пора завжди турботлива для молодих людей, які закінчують навчання у школах, коледжах, технікумах і мріють про продовження навчання в університеті. Цього року, в умовах військової агресії росії проти України, профорієнтаційна робота є особливою: сьогоднішні вступники мають можливість обрати свою фахову нішу і впродовж наступних років підготувати себе для відбудови та розвитку нової сучасної економіки держави.

    Онлайн зустріч на університетському майданчику розпочалась з інформативного і наповненого цікавими фактами з історії та сьогодення НУБіП України виступу ректора, академіка Станіслава Ніколаєнка.
    Презентація ректора розкрила всі сторони переваг навчання майбутніх студентів саме в нашому університеті, безперечно одному з найкращих вишів України.

  

   За задумом організаторів, продовження зустрічі з вступниками продовжилось на інститутських та факультетських онлайн-майданчиках. ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вже втретє з початку поточного навчального року збирає своїх потенційних вступників на профорієнтаційних Днях відкритих дверей.
    Комунікація з майбутніми вступниками (особливо це стосується випускників коледжів, технікумів та освітніх програм бакалаврського рівня з інших ЗВО) вже відбувалась і під час проведення серії вебінарів освітнього акселератора «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу».
    На основі анкетувань в інституті сформована інформаційна база даних «ВСТУП-2022», яка дозволяє забезпечити належний інформаційний супровід кожного абітурієнта аж до зарахування студентів до університету.
    Принагідно сказати, що саме університетський День відкритих дверей додав до лав вступників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження майже півсотні нових прізвищ.
    Сценарний план проведення зустрічі передбачав презентацію спеціальностей та освітніх програм, за якими здійснює підготовку наш інститут. Презентував ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження директор Віктор Каплун, а інформацію про особливості фахової підготовки у розрізі спеціальностей представили завідувачі кафедр та гаранти освітніх програм Володимир Козирський, Євген Антипов, Віталій Лисенко, Лариса Нікіфорова.

       

    Доброю традицією на подібних зустрічах є участь в них наших славних випускників, які уже відбулись у професії, стали успішними саме завдяки здобутого рівня професійного кваліфікації в нашому інституті. Цього разу до нас на гостину завітали члени Ради роботодавців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Євген Садовий та Володимир Куковальський.

     Особливо тепло в зворушливо виступали випускниця 2019 року Олена Пилипенко, яка нині успішно працює у данський компанії з виробництва мобільних промислових роботів та сьогоднішня випускниця освітньо-наукової програми магістратури Анастасія Болбот.

     Як завжди, виникали і додаткові питання у тих вступників, хто вперше зустрівся з нашим інститутом. Захар Конєвєга, Назар Титаренко, Оксана Гоженко, Анастасія Довженко, Галина Панків, Анастасія Клименко, Володимир Маринін, Роман Скальницький з’ясували для себе особливості цьогорічних умов прийому, навчального процесу, проживання у гуртожитку тощо. Валерій Шпак – уже працює в компанії ДТЕК і хоче здобувати вищу освіту саме у нас на заочній формі навчання. Декілька випускників коледжів висловили бажання очно відвідати наш інститут, ближче познайомитись з НУБіП України. З радістю будемо вас зустрічати у голосіївському кампусі університету!

    Підводячи підсумки зустрічі, яка тривала майже годину, Віктор Каплун подякував гостям, абітурієнтам і їх учителям, викладачам коледжів за долучення до профорієнтаційного заходу нашого інституту і наостанок процитував слова ректора Станіслава Ніколаєнка:

«Ваше майбутнє – у ваших руках, тож не помиліться з вибором!
Чекаємо Вас у родині НУБіП України!»

Лілія Мартинюк,
заступник директора, координатор з організації дозвілля студентів,
Алла Дудник,
координатор з цифровізації
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook