День відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту та на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

3 травня 2022 року

   29 квітня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту та кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся «День відкритих дверей».

   В сучасних складних умовах військового часу, кількість учасників та їх зацікавленість освітніми програмами як бакалаврського, так і магістерського рівня вищої освіти свідчить про своєчасність та важливість такого заходу. Географія учасників заходу охопила м. Київ та Київську область, Хмельницьку область, Сумську область, Волинь, Буковину, Запорізьку область, Полтавську область, Чернігівську область, Івано-Франківську область. 

   Зустріч з майбутніми абітурієнтами розпочалася з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту. Анатолій Дмитрович Остапчук наголосив на важливості розвитку менеджменту в сучасних умовах, особливостях вступу в цьому році та широких можливостях, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту для здобувачів вищої освіти.


   В своєму виступі Анатолій Дмитрович Остапчук презентував факультет аграрного менеджменту, зокрема спеціальності «Менеджмент» та «Маркетинг». Також присутні ознайомилися із можливостями навчання, проходження закордонних виробничих практик, отримання подвійного диплому в країнах ЄС, навчання не тільки українською, але й англійською мовою. Важливим аспектом навчання є надзвичайно зручна та сучасна інфраструктура НУБіП України, що є великою перевагою нашого університету.
  До зустрічі долучився Тарас Миколайович Висоцький - перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України. Тарас Миколайович зазначив надзвичайно високий пріорітет спеціальностей за якими здійснює підготовку факультет аграрного менеджменту для відновлення економіки України в найближчі роки, висловив свою всебічну підтримку і запевнив усіх учасників заходу у тому, що наполеглива праця та відданість совїй справі неодмінно принесуть успіх як студентам НУБіП України так і нашій батьківщині.

  До зустрічі долучився відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський, він презентував особливості вступної кампанії 2022 року. 
   Олена Анатоліївна Ковтун представила інформацію про різні міжнародні програми, подвійні дипломи, які функціонують на факультеті. 

   Наталія Олександрівна Коваленко надала абітурієнтам детальну інформацію про можливості навчання студентів в університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф. Були представлені основні напрямки співпраці – літній навчальний семестр для бакалаврів, спільні онлайн-семінари для викладачів та студентів, а також можливість отримати подвійні дипломи в Україні та Німеччині. Якісним показником успішності навчальних програм є вдале працевлаштування її випускників. Абітурієнтів ознайомили з прикладами успішних кар'єр випускників кафедри в Україні та в Німеччині.


   Також учасників привітав завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталій Васильович Луцяк. Було висвітлено переваги та можливості освітньої траєкторії «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
   Олександр Михайлович Файчук зацікавив потенційних абітурієнтів інформацією про науковий гурток «Основи наукових досліджень в агробізнесі», що активно функціонує на кафедрі вже багато років. Зокрема, було роз’яснено місію і завдання діяльності гуртка. Також Олександр Файчук у своєму виступі зупинився на результатах роботи членів наукового гуртка – опублікованих у наукових журналах статтях і тезах, представлених доповідях на всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, участі в студентських олімпіадах з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності» і конкурсах наукових проєктів. Крім того, керівник наукового гуртка розповів про головні здобутки і перемоги  його членів як на вітчизняному так і міжнародному рівнях. Наприкінці виступу він пояснив абітурієнтам, які переваги надає студентам їх участь й активна робота в науковому гуртку «Основи наукових досліджень в агробізнесі» у майбутньому.

   На завершення заходу Анатолій Дмитрович Остапчук та Віталій Васильович Луцяк подякували всім учасникам та запросили до стін рідного НУБіП України, факультету аграрного менеджменту, кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності на навчання.

Все буде Україна.
 
Іван МІЩЕНКО,
Віталій ЛУЦЯК
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook