Екскурсія студентів 1 курсу ОПП "Міжнародна економіка" - членів гуртка в бібліотеку НУБіП України

6 вересня 2021 року
НУБіП України

 6 вересня 2021 року студенти 1 курсу ОПП "Міжнародна економіка" з керівником гуртка доцентом Ларисою Михальчишиною та своїм наставником доцентом Оленою Кірейцевою відвідали бібліотеку НУБіП України.

   Неллі Маркова-Пипко, заступник директора бібліотеки, ознайомила з бібліотекою та презентувала її ресурси за допомогою максимально інформативної, динамічної та цікавої презентації.
  Під час представлення бібліотечних електронних ресурсів, розповіла про цифрову та електронну бібліотеку, он-лайн послуги (електронну доставку документів) Водночас, для зворотного зв’язку зі студентами, порадила залишати кожному з студентів власну електронну адресу, оскільки бібліотекарі підготували комплекти електронних видань навчальної літератури для всіх спеціальностей, які розсилатимуть на електронні адреси студентів.
  Одним із найважливіших критеріїв успішного майбутнього є дотримання студентами академічної доброчесності. Адже, розпочинаючи академічне навчання, необхідно знати та дотримуватись етичних принципів і правил, що визначені Законом України «Про освіту». Тож студентам розповіли про основні принципи академічної доброчесності та як бібліотека може допомогти бути доброчесним у навчанні.
    Справжньою родзинкою екскурсії став бібліотечний квест, під час якого студенти ознайомились з ресурсами книгозбірні, а також з розташуванням відділів та читальних залів. Групу  розподілили на дві команди - жовту та блакитну, кожна з яких отримала окремі завдання. Загалом, квест – це спортивно-інтелектуальне змагання, тож для студентів приготували випробування і на швидкість, і на кмітливість, і на вміння зосереджуватись та аналітично мислити.
   Азартно та весело студенти групи виконували завдання квесту, знайомлячись при цьому із окремими ресурсами бібліотеки.
    А на команду переможців очікували особливі солодкі подарунки!
     Захід видався дуже корисним, зокрема у плані пошуку й користування різними джерелами інформації, які надає наукова бібліотека НУБіП України для своїх студентів.
    Дуже дякуємо працівникам бібліотеки НУБіП України за проведений захід та позитивні емоції!
 При формуванні замітки використані інформаційні ресурси наукової бібліотеки НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/96605)
Лариса Михальчишина, Олена Кірейцева,
доценти кафедри глобальної економіки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook