ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ОC «БАКАЛАВР» ЗАОЧНОГО НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 133-«ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ» - ДЕНЬ ДРУГИЙ

27 квітня 2022, 15:29

 
27 квітня 2022 року на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України проходив другий день захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами ОC «Бакалавр» спеціальності 133-«Галузеве машинобудування» заочного навчання.
Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт проходив у дистанційному режимі за керівництва декана факультету конструювання та дизайну, к.т.н., доц. Ружила З.В., та за участі Екзаменаційної комісії в складі: голови екзаменаційної комісії, д.т.н., проф. Голуба Г.А., членів екзаменаційної комісії, заступника декана факультету, к.т.н., доц. Маруса О.А. ,к.т.н., ст. викладач Ляшко А.П., к.т.н., доц. Новицького А.В.
Слід відзначити кращих студентів, що успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи: Андрій Козелло, Антон Іваніцький, Олександр Старинець. 
Чекаємо випускників на навчання в магістратурі на факультеті конструювання та дизайну кафедрі надійності техніки за освітніми професійними програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
Побажаємо випускникам мирного неба,
благополуччя та подальших успіхів!!!

Андрій Новицький, 
завідувач кафедри надійності техніки,
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки




C:\Users\Андрій\Desktop\Untitled1.jpg

C:\Users\Андрій\Desktop\Untitled4.png

C:\Users\Андрій\Desktop\Untitled3.png








 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook