Бодя Софія: обрала для себе фах агронома

26 квітня 2022 року
     Бодя Софія Василівна з міста Лубни Полтавської області – випускниця місцевої школи №4. Напередодні Дня відкритих дверей на агробіологічному факультеті доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів імені М.К. Шикули Валерій Носенко провів розмову щодо перспектив навчання та очікувань з майбутньою студенткою.

  • Софія, чому ти обрала саме цю спеціальність?

     – З дитинства цікавлюся рослинами, біологією. Знаю, що випускники агробіологічного факультету є затребуваними на ринку праці, і не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Ця спеціальність точно дасть можливість реалізувати себе у житті, адже зацікавленість до кваліфікованих спеціалістів аграрного профілю лише зростатиме. Займатися тим, що ще й приносить для людей, для нашої держави стільки користі, як робота агронома – це почесна і достойна праця.

  • Чому твоїм вибором став наш університет – НУБіП України?

     — НУБіП України – провідний університет нашої країни у галузі агрономії, із багатою історією і кращими викладачами, які здатні дати мені як теоретичні, так і практичні навички, сучасні знання. Багато хорошого та справді цікавого чула про навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України від своїх знайомих, це і визначило мій вибір.

  • Чого ти чекаєш від навчання в університеті?

     — Здобути потрібні знання з агрономічної спеціальності та мати можливість застосувати їх на практиці. Крім цього, знаю, що тут є багато можливостей рости не тільки професійно, а й розвиватися творчо у гуртках, секціях, студорганізації, знайти нових друзів.


Бесіду провів доцент кафедри
ґрунтознавства та охорони ґрунтів імені М.К. Шикули
Валерій Носенко

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook