Факультет ветеринарної медицини продовжує благоустрій території навчального корпусу №12

22 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Протягом квітня по всій Україні проходить Всеукраїнська акція з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території. Адже чистий двір, чиста вулиця, чисте місто - чиста Україна!

Співробітники факультету ветеринарної медицини продовжують роботи з благоустрою територій, підтримуючи її охайною і чистою.

Так, протягом квітня місяця співробітниками факультету було упорядковано газони та клумби, прибрано територію від гілок і листя, висаджено квіти, дерева і кущі.

 

 

За ініціативи декана Миколи Цвіліховського та старшого викладача кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Віталія Журенка, було відремонтовано в’їзні ворота на факультет.

 

 

Зараз на факультеті ветеринарної медицини буяє весна. Все зеленіє та розквітають барвисті квіти, як ось цей квітничок-самосів, що нагадує мапу квітучої України.

Бажаємо усім якнайшвидшого закінчення війни, нашої перемоги та повернення до мирного життя. А територія факультету зустріне всіх чистотою, охайною, оформленими клумбами та барвистими квітами.

Всіх з наступаючим Великоднім святом, міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою!

Слава Україні!

Деканат факультету
ветеринарної медицини

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook