Комісія НУБіП України встановлює збитки нанесені Немішаївському коледжу під час воєнних дій

15 квітня 2022 року
     Російське масштабне військове вторгнення принесло в Україну непоправні людські втрати та колосальні матеріальні збитки. Не пощадили окупанти і наш рідний Немішаївський фаховий коледж. Вибиті вікна, двері, розтрощені меблі, знищена вся комп’ютерна та офісна техніка, все цінне викрадено.

     15 квітня до коледжу приїхали представники НУБіП України для визначення розміру збитків нанесених коледжу під час воєнних дій.
     Комісія на чолі з головою Шинкаруком В.Д., проректор з науково-педагогічної роботи, у складі: Санченко О.В. – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, Альохін В.І. – директор коледжу, Савченко О.О. – провідний ревізор відділу внутрішнього аудиту, обстежили всі навчальні корпуси, аудиторії, лабораторії, корпуси, аудиторії, лабораторії, всі приміщення.

     За результатами з’ясування рівня нанесених збитків матеріально-технічній базі коледжу ректору НУБіП буде подано відповідні акти.
     Колектив коледжу під керівництвом директора Альохіна Володимир Ілліча з перших же днів звільнення від окупантів взявся до роботи і став наводити лад на території і в приміщеннях.

     Освітній фронт бореться задля освіти майбутнього покоління, задля відбудови України після перемоги та розвитку нашої вільної держави!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook