Навчання продовжується: сесія в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України»

5 квітня 2022 року
     Внаслідок військової агресії росії проти України зруйновані українські міста та села.

    Попри всі труднощі студенти МНЛ вийшли на сесію в дистанційному форматі та опановують знання для отримання відповідної спеціальності.
   З 4 квітня 2022 року розпочалася сесія в студентів II курсу за напрямом підготовки "Менеджмент" та продовжилася сесія, що була перервана через початок військових дій в I курсу за напрямом підготовки "Менеджмент" та III курсу "Агрономія".

     Проводяться дистанційно лекції та практичні заняття з використанням Zoom, Cisco Webex Meetings, Google Meet тощо. Для кращого засвоєння матеріалу використовується платформа «Elearn». На жаль, під час пандемії проведення навчальних занять проходить у дистанційному форматі, втім це виступає лише як новий виклик.

     Звісно під час навчання виникають проблеми зі зв’язком, слабкий мобільний інтернет, постійні повітряні тривоги. Дехто зі студентів не в змозі зайти на пару. Але значна підтримка викладача та індивідуальний підхід до кожного студента варті уваги. Кожен викладач постійно консультує студентів, які не мають можливості інколи вийти на зв'язок через Viber, Telegram тощо.

     Кожен студент відчуває, що він не залишиться без уваги адже викладач робить все можливе, щоб здобувач міг засвоїти матеріал та отримати хороші знання по кожному предмету. Навчання допомагає нам відволіктись від страшних думок, від страшних реалій сьогодення. Це випробування для кожного з нас, яке ми повинні подолати разом. Завжди знайдеться вихід, така наша нація.

     Хочеться побажати всім нам терпіння, взаєморозуміння, щоб ми всі повернулись до навчання в мирній Україні. Віримо в краще майбутнє.
     Навчання в даних умовах є важливим аспектом як з професійної точки зору, так і з моральної. Життя продовжується і нам необхідно навчатися та працювати наскільки це дозволяють обставини.
     Всім перемоги та миру! Все буде Україна!


Євенко Тетяна Іванівна,
завідувач МНЛ на базі Бобровицького
фахового коледжу імені О. Майнової

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook