Відзначення 122-річчя НУБіП України

31 травня 2020 року

 28 травня 2020 року Національний університет біоресурсів і природокористування України провів, навіть за умов глобального карантину ряд акцій присвячених 122-річчю університету. В цих дійствах також взяв участь голова профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України, Мельник Олексій Олегович

      Першою з цих акцій стала стала висадка Тарасової верби. Її пагін привіз випускник факультету захисту рослин 1984 року – ветеран АТО і голова громадського об’єднання «Асоціація ветеранів війни, учасників АТО, членів сімей загиблих (поранених) та інвалідів» Олександр Ушинський. У 1847-1857 роках наш Кобзар і духовний батько української нації відбував заслання у Казахстані, де і посадив вербу. А у 1961 році делегація українських письменників привезла її пагони на батьківщину поета. Від ниніі цей символ українськоїї державності від геніального Тараса Григоровича Шевченка буде зростати і на території нашого університету.

 

Під час висадки Тарасової верби, Крайній праворуч Мельник О.О.

      Ще однією святковою подією до 122-річчя НУБіП став ботанічний сад університету: тут відкрито чергову новинку – «Екологічну стежку».

Перед відкриттям "Екологічної стежки" 

Під час посадки дерев на Екологічній стежці

Під час виступу ректора


       
29 травня 2020 року, до Дня університету відкрито картинну галерею у 3-му навчальному корпусі, до створення якої долучилися ректорат, керівництво факультетів і ННІ та відокремлених підрозділів. В церемонії відкриття галереї взяв участь і голова профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України,  Мельник Олексій Олегович (крайній праворуч)

 

  31 травня 2020 року до дня народження університету, відбулося покладання  квітів на Алеї слави до пам’ятників видатним вченим університету, взяв участь у цьому і голова профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України, Мельник Олексій Олегович (крайній праворуч)

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook