СТУДЕНТИ 3 КУРСУ 12 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПІДТРИМУЮТЬ ОДИН ОДНОГО

19 березня 2022, 9:00
ФВМ НУБіП України

У цей непростий для нашої країни час, студенти 3 курсу 12 групи допомагають людям і військовим, відвідують заняття та постійно підтримують один одного.

Щодня студенти групи зв’язуються між собою в телеграмі та підтримують постійний зв'язок з куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Тарасом Савчуком.

 

Щотижня у групі відбуваються онлайн зустрічі на платформі WebEx, де обговорюються та розглядаються різні питання, що турбують студентів.
Під час зустрічі заступник старости групи Катерина Сержант доповідає про ситуацію, наявність зв’язку, відвідування занять та місця локації студентів.

Куратор групи Тарас Савчук розповідає про ситуацію в університеті та країні. Звертає увагу студентів на навчання, адже без знань і умінь неможливо буде в майбутньому відновлювати, розбудовувати та розвивати економіку нашої держави. Наголошує на тому, що перемога залежить і від нашої єдності, згуртованості, дисциплінованості та усвідомлення того, що всі ми сьогодні – єдине ціле.

   

Також, під час зустрічі обговорюються поточні актуальні питання, які виникли у студентів групи.
В кінці зустрічі студенти вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії Росії проти України та побажали один одному мирного неба над головою.

Студенти з нетерпінням чекають закінчення війни і повернення до нормального мирного життя.

Ми обов’язково переможемо!
Всім міцного здоров’я, мирного неба над головою!
Слава Україні!

Куратор 12 групи 3 курсу Тарас Савчук
Заст. старости групи Катерина Сержант

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook