На факультеті ветеринарної медицини відбулася нарада із завідувачами кафедр

12 березня 2022 року
     Навіть у цей непростий для нашої країни час факультет ветеринарної медицини підтримує регулярний зв'язок та комунікації між викладачами і студентами, адже саме зараз важливою є підтримка один одного!

     Так, у четвер 10 березня відбулася нарада із завідувачами кафедр факультету, на якій було розглянуто ряд питань, у тому числі взаємозв’язок із викладачами і студентами, відновлення освітнього процесу, виконання окремих наказів та розпоряджень тощо. 

     Декан факультету Микола Цвіліховський розпочав нараду із заслуховування інформації від завідувачів кафедр про ситуацію в їхніх підрозділах, способи комунікації між науково педагогічними працівниками, безпечність місць перебування співробітників і студентів. Кожний із завідувачів кафедр детально поінформував про ситуацію в колективі та студентських групах, наставниками яких є їхні викладачі.

     Декан поінформував про рішення ректорату, що базується на рекомендаціях Міністерства освіти і науки України. Було прийнято рішення про відновлення навчання в змішаній дистанційній формі. Для цього є різні можливості: платформа ельорн, Webex, Zoom, електронні підручники, індивідуальні завдання на поштові скриньки та месенджери (вайбер, телеграм тощо).

     Також, на засіданні виступили заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук, які наголосили на необхідності повного володіння ситуації в колективі, вчасному поданні інформації, зв’язку наставників з студентськими групами та інше.

   Декан доручив завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах із роз’ясненням науково-педагогічним працівникам і співробітникам особливостей організації освітнього процесу в умовах воєнного стану. Заступникам декана було дано доручення організувати проведення онлайн-засідання старостату.

     Присутні одноголосно підтримали ініціативу щодо перерахування одноденного заробітку на рахунок Збройних Сил України.

 

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook