Ректорат і університетська спільнота звертаєтся до закордонних партнерів із закликом через політиків та уряди своїх країн сприяти зупиненню агресії Росії

5 березня 2022 року
Контактна інформація
Шановні наші партнери, колеги, друзі!
24 лютого о 5 ранку Росія атакувала Україну  і розпочала повномасштабну війну проти нашої держави. Це нічим не виправдане брехливе й цинічне вторгнення.
Протягом 10 днів відбуваються удари по військових та інших важливих оборонних об'єктах в усіх регіонах України, атаковані прикордонні підрозділи на півночі, півдні і сході нашої країни, зазнають втрат наші військові підрозділи та цивільне населення, знищується інфраструктура та комунікації.
Українське суспільство об’єдналось навколо цієї біди і відчайдушно бореться за право бути вільною і незалежною нацією.
Але нам конче необхідна підтримка демократичної світової спільноти, щоб здолати агресора і відстояти свою незалежність та свободу.
Представляючи майже 30-ти тисячний колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України та асоціацію аграрних вищих навчальних закладів України, прошу вас звернутись від імені наукової та освітянської спільноти ваших закладів до своїх урядів та політиків з проханням підтримати нашу державу у цей вирішальний для майбутнього нашої країни та світової демократії час.
 
З повагою та сподіванням на підтримку,
Ректор Національного університету біоресурсів і
природокористування України
Станіслав Ніколаєнко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook