Переймаємо чеський досвід щодо оповіщення добровольців

17 лютого 2022 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 ДСНС спільно з громадською організацією «Асоціація добровільних пожежників України» на селекторній нараді з керівниками Головних управлінь ДСНС в областях презентували програмне рішення «Fireportal» для територіальних громад, які мають підрозділи добровільної та місцевої пожежної охорони.

Цей продукт дозволяє оперативно оповіщувати членів добровільних команд про пожежі та інші НС, що відбуваються в громаді, за допомогою мобільного додатка, СМС-повідомлення або телефонного дзвінка. Важливо, що така система пройшла випробування практикою в Чеській Республіці, виявилася зручною та ефективною. Завдяки нашим партнерам ГО «Асоціація добровільних пожежників України» «Fireportal» буде безкоштовним для всіх громад.

Для отримання доступу до системи представники громад та підрозділів зможуть звернутися до головних управлінь ДСНС або надіслати запит на електронну пошту [email protected]. У майбутньому плануємо інтегрувати «Fireportal» до системи оперативно-диспетчерського управління для налагодження комунікації між добровольцями та ДСНС.

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://dsns.gov.ua/news/ostanni-novini/roman-primus-pereimajemo-ceskii-...

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook