Студенти Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя відвідали виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA — 2014

13 вересня 2014 року
м. Київ

     10 вересня свій магістерський день майбутні фахівці м’ясопереробної галузі, а нині студенти за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ефективно провели на спеціалізованній виставці обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA — 2014

 

  На виставці проходив міжнародний симпозіум «Органічні продукти: обличчям до споживача» у рамках щорічного Органічного тижня в Україні, де обговорювались такі нагальні теми, як:

  • розвиток органічного ринку в Україні;
  • перспективи розвитку органічного руху у світі та в Україні;
  • органічний сектор Росії: основні тенденції;
  • переробка в органічному секторі: реалії та перспективи;
  • досвід реалізації органічних продуктів на внутрішньому ринку України;
  • досвід компанії GLOSSARY Organic Products у просуванні органічної продукції на ринку України;
  • вимоги до якості та маркування органічних продуктів згідно законодавству України;
  • досвід розвитку виробництва органічних молочних продуктів;
  • просування органічних продуктів на прикладі магазину «Под Кумпелем»;
  • основні питання розвитку органічного ринку в Україні: погляд продавця.

  

   

  

   

    Магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» активно працювали на конференції «Вимоги законодавства України з організації виробництва харчових продуктів. Відповідність регламентам ЄС та перспективи виходу на європейський ринок»

  

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook