Студенти Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя відвідали виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA — 2014
10 вересня свій магістерський день майбутні фахівці м’ясопереробної галузі, а нині студенти за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ефективно провели на спеціалізованній виставці обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA — 2014.
На виставці проходив міжнародний симпозіум «Органічні продукти: обличчям до споживача» у рамках щорічного Органічного тижня в Україні, де обговорювались такі нагальні теми, як:
- розвиток органічного ринку в Україні;
- перспективи розвитку органічного руху у світі та в Україні;
- органічний сектор Росії: основні тенденції;
- переробка в органічному секторі: реалії та перспективи;
- досвід реалізації органічних продуктів на внутрішньому ринку України;
- досвід компанії GLOSSARY Organic Products у просуванні органічної продукції на ринку України;
- вимоги до якості та маркування органічних продуктів згідно законодавству України;
- досвід розвитку виробництва органічних молочних продуктів;
- просування органічних продуктів на прикладі магазину «Под Кумпелем»;
- основні питання розвитку органічного ринку в Україні: погляд продавця.
Магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» активно працювали на конференції «Вимоги законодавства України з організації виробництва харчових продуктів. Відповідність регламентам ЄС та перспективи виходу на європейський ринок».