Хто сильніший? (В університеті пройшла спартакіада серед мешканців гуртожитків із перетягування канату)

9 вересня 2014 року
9 вересня стартувала спартакіада серед мешканців гуртожитків. І розпочалася вона із перетягування канату. Ще три роки тому спартакіада передбачала 5 видів спорту. А сьогодні їх кількість збільшилася до 9-ти.
 
 
Збірні 11-ти гуртожитків привітали директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин та в.о. завідувача кафедри фізичного виховання Сава Бринзак. Гучними оплесками наших богатирів  зустріли вболівальники. Після шикування командам оголосили правила поєдинку та побажали успіхів. 
 
 
 
Призовий фонд спартакіади складає 3 тис. гривень для закупівлі спортивного інвентарю. Крім того, за результатами змагань буде сформовано збірну університету, яка візьме участь у боротьбі за першість України з перетягування канату вже цієї суботи. 
 
 
 
 
Змагання проходили за олімпійською системою.  Поки команди розминалися, капітанів запросили на жеребкування. І тут фортуна посміхнулася спортсменам із гуртожитку № 10: вони автоматично потрапили до другого туру. Решта команд зійшлися у поєдинку під час першого етапу. Боротьба була напруженою і запеклою. До останнього не хотіла здаватися команда 11-го гуртожитку. У підсумку вона закрила п’ятірку найсильніших.  Запекле протистояння було між збірною 3-го гуртожитку та тричі чемпіонами із 6-го, які  посіли цьогоріч четверту сходинку у турнірній таблиці. Третіми стали   учасники баталій із 5-го гуртожитку.  Палко підтримували вболівальники збірну лісогосподарського факультету. І недарма. Адже ця команда зійшлася у фінальному поєдинку із збірною 3-го гуртожитку. Суперники були рівними. А шанси стати першими – однакові для всіх. Проте жодна із команд не мала наміру здаватися. Відчувалося нестримане бажання перемогти. Інтрига зберігалася до кінця. Однак у суперфіналі перемогу здобула збірна1-го гуртожитку.
 
 
 
 
Нагородження трійки найсильніших проводив проректор з навчальної і культурно-виховної роботи Сергій Кваша, який привітав переможців, вручив їм грамоти і кубок чемпіонів. 
 
А наостанок організатори та спортсмени зробили спільне фото. 
 
Ольга Наконечна
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook