Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»

3 лютого 2022 року

03 лютого 2022 р. відбулося чергове засідання педагогічної ради ВСП «РФК НУБіП України».

Балдич Людмила, яка виконувала обов’язки секретаря педагогічної ради, доповіла про хід рішень попередніх педрад. Всі рішення педагогічних рад виконані, у стадії виконання знаходяться рішення, термін яких припадає на пізніший період.

Ярослав Корсун, директор коледжу, проінформував членів педагогічної ради про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 23.12.2021 по 03.02.2022. Наголосив, що підчас перебування студентів коледжу на канікулах, педагогічні працівник працювали над удосконаленням своїх фахових компетентностей: були проведені Педагогічні читання, викладачі пройшли курс підвищення кваліфікації у формі навчання за програмою «Впровадження Навчальної хмари «lCloud» в освітній процес коледжу», взяли участь у семінарі-навчанні в режимі онлайн з метою удосконалення рівня використання сучасних інформаційних технологій під час дистанційного та змішаного навчання в умовах пандемії та покращення якості освітнього процесу, у відповідності до наказу НУБіП України від 29.12.2021 № 1445.

Черначук-Семенишина Олена проаналізувала та порівняла фінансування коледжу у 2021 році та перспективи 2022 року, стипендіальне забезпечення, підвищення тарифних розрядів та заробітної плати.

Царук Василь, заступник директора з навчальної роботи, підвів підсумки успішності студентів коледжу у І семестрі 2021-2022 н. р. Проаналізував контингент здобувачів освіти коледжу в розрізі відділень і спеціальностей, визначив найважливішим завданням збереження студентського колективу. Відзначив студентські групи, якісна успішність у яких є найвищою, проаналізував причини, які впливають на відвідування та успішність студентів, озвучив проблеми, які виникають у студентських колективах і не сприяють покращенню результатів навчання.

Про адаптацію студентів нового набору до освітнього процесу в коледжі доповідали завідувачі відділень: Гулюк Сергій, завідувач юридичного відділення; Мартинова Ірина, завідувач економічного відділення; Люльчик Вадим, завідувач технічного відділення; Якимчук Ірина, завідувач відділення програмування. Керівники відділень проаналізували соціальний портрет груп нового набору, успішність студентів, назвали заходи, які проводилися зі здобувачами освіти, проаналізували роботу, яку проводили куратори для формування колективу групи.

Тема доповіді Качановського Олега, відповідального секретаря приймальної комісії, звучала «Профорієнтаційна робота – запорука успішного майбутнього ВСП «РФК НУБіП України».

Впровадження в освітній процес інформаційно-комунікаційних технологій в сучасних умовах є найбільш важливим завданням для кожного педагогічного колективу. Колектив коледжу розуміє про актуальність використання електронного освітнього ресурсу, важливим засобом організації якого є Навчальна хмара lCloud. Про етапи її впровадження, переваги використання для викладачів і здобувачів освіти доповіла Якимчук Ірина, завідувач відділення програмування.

Перспективи підвищення кваліфікації педагогічних працівників ВСП «РФК НУБіП України» у 2022 році стали предметом розмови на педагогічній раді. Балдич Людмила, методист коледжу, запропонувала розглянути і затвердити річний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2022 рік.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Людмила Балдич,

секретар педагогічної ради 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook