Відбувся круглий стіл «Ентеральне харчування в Україні: шляхи вирішення нагальних проблем»

7 вересня 2014 року
НТЕУ, м. Київ

4 вересня 2014 року співробітники ННІ якості біоресурсів та безпеки життя, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме кафедри технології м’ясних, рибних і морепродуктів та магістри цієї кафедри прийняли участь у засіданні круглого столу на тему: «Ентеральне харчування в Україні: шляхи вирішення нагальних проблем».

Засідання відбулось в Київському національному торговельно-економічному університеті за участю Української військово-медичної академії, ГВМКЦ "Головного військово-медичного клінічного госпіталю", Всеукраїнської федерації споживачів "ПУЛЬС", Українського товариства товарознавців і технологів"та ін. і було присвячено одній з актуальних проблем сучасності – забезпечення людей, постраждалих внаслідок військових дій, якісними, безпечними та доступними для засвоювання харчовими продуктами.

На вітчизняному ринку харчові продукти цієї групи представлені головним чином зарубіжними виробниками в дуже обмеженому асортименті, тому однією з актуальних проблем харчової промисловості України є створення таких продуктів на основі вітчизняної сировини. Обговорено шляхи вирішення нагальних проблем ентерального харчування в Україні. Створено робоча група для формування програми реалізації цього напрямку харчової промисловості за участю наших фахівців.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook