1 вересня 2014

02 квітня 2014 року на засіданні кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка (протокол № 11) за пропозицією завідувача кафедри, доктора ветеринарний наук, професора, академіка AH ВО України Мельника Олега Петровича, одноголосно було ухвалено рішення про рекомендацію Почесного члена кафедри анатомії тварин ім. ім. акад. В.Г. Касьяненка Національного університету біоресурсів і природокористування України, габілітованого доктора ветеринарний наук, професора звичайного, професора кафедри інфекційних хвороб, проректора з міжнародної діяльності та співпраці з регіонами Вроцлавського природничого університету  Аліни Яніни Вєлічко до присвоєння звання «Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України».
24 квітня 2014 року на засіданні Вченої ради Навчально-наукового інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, протокол № 9, завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка професор Мельник Олег Петрович представив кандидатуру Аліни Яніни Вєлічко та охарактеризував членам Вченої ради її заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
Під час голосування Вчена рада Навчально-наукового інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва Національного університету біоресурсів і природокористування України одноголосно підтримала пропозицію кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка
Відповідно до прийнятого рішення голова Вченої ради Навчально-наукового інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва Національного університету біоресурсів і природокористування України доктор біологічний наук, професор, академік, НААН України Цвіліховський Микола Іванович зроби відповідне подання ректору про рекомендацію кандидатури Аліни Яніни Вєлічко до розгляду на Вченій раді Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо присвоєння їй звання «Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України».
Рішенням Вченої ради університету від 28 травня 2014 року, протокол №9 професору Аліні Яніні Вєлічко присвоєно звання Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України.
1 вересня 2014 року, під час урочистого святкування Дня знань, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко Станіслав Миколайович вручив Аліні Яніні Вєлічко диплом та мантію Почесного професора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розпочинається посвячення студентів першокурсників на факультеті

Почесний член кафедри анатомії тварин та Почесний професор НУБіП України Аліна Вєлічко вручає студентам першокурникам залікові книжки та студентські квитки

Свято починається

Повз трибуни стадіону проходить керівництво та гості університету на чолі з ректором Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком

На центральній трибуні стадіону

Під час виконання державного гімну України

Виступає ректор НУБіП України Ніколаєнко Станіслав Миколайович

 

Повз трибуни стадіону проходить колона студентів-першокурсників Науково-навчального інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва на чолі з директором академіком НААН України Цвіліховським Миколою Івановичем

На стадіоні виступає танцювальний колектив університету

Аліна Вєлічко (перша ліворуч) на центральній трибуні стадіону

І знову виступ творчих колективів

Ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко вручає Аліні Яніні Вєлічко диплом та мантію Почесного професора університету

Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко та ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко

Виступає Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко

Виступ Аліни Вєлічко

Київ, 09.01.2014

Ваша честь висока Вчена рада,
Члени рад інстиутів,
Шановні студенти, пані та панове!
Я відчуваю велику честь за надання мені звання почесного професора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Для мене велика честь бути серед почесних професорів Вашого університету
Я хотіла би подякувати Вченій раді університету і його нинішньому ректору, професору Станіславу Ніколаєнко, а також бувшому ректору, академіку Дмитру Мельничуку за прийняття рішення про надання мені цього почесного звання. Я дякую Вченій раді Інституту ветеринарної медицини, на чолі з його директором, професором Миколою Цвіліховським, за подання моєї кандидатури на присвоєння цього високого звання. Мою найщирішу подяку хочу висловити професору Олегу Мельнику, який вже прийняв мене лоно Почесних членів кафедри анатомії тварин ім. В.Г. Касьяненка Національного університету біоресурсів і природокористування України і ініціював присвоєння мені високого звання Почесного професора Вашого університету.
Я думаю, що присвоєння мені цього почесного звання відбулося за мої здобутки в ініціюванні та підтримці співпраці між нашими університетами і допомоги магістрам, докторантам та молодим співробітникам, які проходять науково-дослідницькі стажування за науковими стипендіями в нашому університеті у Вроцлаві.
Торік, під час святкування 115-річчя з дня заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України я особисто переконалася, що університет у Києві є одним з провідних вищих навчальних закладів України. Цей університет визнано на міжнародному рівні внаслідок співпраці з багатьма науково-дослідними центрами і не тільки в Європі.
Шановний пан ректор, щиро вітаємо Вас з вибором на посаду ректора університету, я бажаю Вам задоволення та успіхів на цій відповідальній посаді. Я сердечно запрошую Вас відвідати Вроцлав.
Пані та панове, в моєму, Вроцлавському природничому університеті навчається в даний час більш ніж 10 тисяч. студенти і 227 аспірантів. Університет є великим закладом у якому працює 1700 осіб, у тому числі понад 24о професорів і доцентів.
Вроцлавський природничий університет готує фахівців з напрямків сільськогосподарських, біологічних, економічних, технічних та гуманітарних наук. Ми пропонуємо на вибір в цілому 30 спеціальностей та 45 спеціалізацій на 5 факультетах: біології і тваринництва; екологічної інженерії та геодезії; ветеринарної медицини; харчових наук та природничих наук і технології.
Вроцлавський природничий університет - це сучасний університет з добре обладнаними навчальними лабораторіями. Дослідження, що проводяться в нашому університеті фінансуються з національних фондів Польщі, а також Європейським союзом за програмою Horizon 2020.
Наш університет підтримує міжнародну мобільність наших студентів, аспірантів і наукових співробітників. В даний час ми підписали 64 двосторонні угоди з різними університетами світу, в тому числі 8 в Україні.
Пані та панове! Я стисло представила наш університет для тих, хто не мав ще можливості його відвідати і налагодити конкретне співробітництво.
Наша співпраця з Національним університетом біоресурсів і природокористування України в Києві має більше 12 років історії, коли вперше в 2002 році ми прийняли молодих людей з Києва, що проходили у нас стажування за програмою стипендії професора Толпи.
Стипендія професора Толпи – це форма фінансової підтримки молодих дослідників та аспірантів віком до 35 років для реалізації короткострокових стажувань до 3-х місяців.
Першу офіційну угоду про двосторонню співпрацю, між нашими університетами, підписаного в 2006 році. Відповідно до цієї угоди, проводиться обмін науковими працівниками, студентами та аспірантами; можна прийняти участь в наукових конференціях і семінарах. Ми повинні також думати про спільні науково-дослідні проекти. Я також хочу передати саму останню інформацію. Міністр науки та вищої освіти Польщі, професор Лена Коларська-Бобінська після зустрічі 27 серпня цього року з міністром освіти і науки України Сергієм Квітом прийняла рішення про надання в цьому році 100 стипендій для українців, що проживають в зонах військових дій, ще 400 стипендій для українських студентів буде виділено у 2015 році, цим польський уряд хоче допомогти студентам з України.
Пане ректоре, пані та панове, від свого імені та академічної спільноти Вроцлавського природничого університету, я хотіла би запевнити вас, що я зроблю все, що тільки в моїх силах, для підтримки нашої співпраці, що продовжує розвиватися. Особливо зараз, у важкий період для України, почуття солідарності і наша підтримка вчених, студентів, аспірантів і викладачів академічного співтовариства буде продовжуватися.
З нагоди початку нового навчального року, я хочу привітати всіх студентів і співробітників Вашого університету та їх сім’ї з початок навчального року і побажати щоб він був мирним і успішним, приніс можливість реалізації усіх планів і благородних намірів.
Все, що я побажала, побажала вівд щирого серця.
Слава Україні!

І знову виступають творчі колективи університету

Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко

І знову виступають творчі колективи університету

Покладання вінків до меморіалу загиблим воїнам

Свято на стадіоні завершується

Трибуни стадіону вітають учасників свята

Повз центральну трибуну стадіону проходить колектив барабанщиць

Йде танцювальний колектив університету

Проходять наші спортсмени

Завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, професор Мельник Олег Петрович, Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко та ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Миколайович Ніколаєнко

Директор Науково-навчального інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва, академік НААН України Цвіліховський Микола Іванович, Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко та завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, професор, академік АН ВО України Мельник Олег Петрович

Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України Аліна Яніна Вєлічко з творчим колективом університету (перша праворуч від ректора)

 

 

Мер міста Києва (1999-2006 рр.) Омельченко Олександр Олександрович та завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, професор, академік АН ВО України Мельник Олег Петрович

 

Свято продовжилося на кафедрі

 

Професор Мельник О. П. розглядає подарунок заступника начальника Південно-Західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, Почесного члена кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Власенка Олександра Анатолійовича

Колектив кафедри вітає свого завідувача з 50-ти річним ювілеєм

Аспірант кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Мельник О. О. вручає подарунок завідувачу кафедри

Подарунок завідувачу від колективу кафедри

Квіти завідувачу від колективу кафедри

Співробітники та аспіранти вітають завідувача кафедри

Під час святкового засідання на кафедрі віце-президент АН ВО України, професор кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Рудик Станіслав Костянтинович, від імені президії АН ВО України, вручив завідувачу кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, професору, академіку АН ВО України  Мельнику Олегу Петровичу медаль Ярослава Мудрого

Лауреат нагороди АН ВО України "медаль Ярослава Мудрого"

Лицьовий та зворотний боки медалі Ярослава Мудрого

Посвідчення про нагородження медаллю Ярослава Мудрого

Професор Меьник Олег Петрович і Почесні члени кафедри анатомії таврин ім. акад. В. Г. Касьяненка Бровко Вадим Васильович та Піпіна Сергій Ілліч

Свої побажання висловлює доцент кафедри анатомії таврин ім. акад. В. Г. Касьяненка Костюк Василь Васильович

З вітальним словом до професора Мельника Олега Петровича звертається професор кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Ткачук Світлана Алимівна

В роздумах доцент Стегней Микола Михайлович

До слова готується заступник начальник Південно-Західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Власенко Олександр Анатолійович

Про щось задумався професор кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Костюк Володимир Кіндратович

У роздумах професор Рудик Станіслав Костянтинович

До слова готується доцент Петровський Олексій Євдокимович

Уважно слухає побажання старший лаборант кафедри Гречкосій Віра Василівна

Слово має Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Піпіна Сергій Ілліч

Професора Мельника Олега Петровича вітає директор ННІ ВМЯБПТ професор Цвіліховський Микола Іванович

Професор Цвіліховський М. І. оголошує професору Мельнику О. П. подяку від міністра освіти і науки України

Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Толстоухов Олексій Анатолійович та професор Мельник Олег Петрович

Професора Мельника Олега Петровича вітає Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Щукін Сергій Борисович

Наша кафедральна молодь: студент Терентюк Іван Романович та аспіранти: Нікітов Вадим Петрович і Максименко Оксана Михайлівна

Слово має аспірантка Максименко О. М.

Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, Почесний професор НУБіП України Аліна Яніна Вєлічко свого портрету у галереї Почесних членів кафедри

2 вересня відбулася офіційна зустріч Почесного професора НУБіП України Аліни Яніни Вєлічко з ректором НУБіП України

Під час офіційної зустрічі. Директор Науково-навчального інституту ветеринарної медицини, якості та безпеки продукції тваринництва, академік НААН України Цвіліховський Микола Іванович, Почесний член кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, Почесний професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, проректор з міжнародної діяльності та співпраці з регіона Вроцлавського природничого університету Аліна Яніна Вєлічко, Ян Вєлічко та завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, професор Мельник Олег Петрович

Під час офіційної зустрічі професор Аліна Вєлічко вручила ректору НУБіП України Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку вітання з обранням на посаду ректора від ректора Вроцлавського природничого університету Романа Колача

Фото на згадку у кабінеті ректора НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook