Весняний семестр на факультеті землевпорядкування розпочався організовано

7 лютого 2022 року
     7 лютого 2022 року, відповідно до графіка освітнього процесу, розпочався весняний семестр 2021-2022 навчального року. Його організований початок перебуває під пильним оком деканату.

     Тож одразу з початком першої пари декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко завітали на навчальні заняття і перевірили вчасність початку занять та явку на них викладачів і здобувачів освіти. Середня відвідуваність на першій парі становила 91%. У відсутніх причини різні, але головним чином пов’язані з пошкодженням електромереж і неможливістю налагодити вчасно зв’язок.

     Традиційно, перед початком навчального семестру було проведено старостат. Старости академічних груп відмінно спрацювали, забезпечивши чітку комунікацію між усіма учасниками освітнього процесу – здобувачами групи, науково-педагогічними працівниками і деканатом. Наприклад на першій парі доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Світлана Цимбал проводила заняття з Іноземної мови зі студентами І курсу 1 групи опрацьовуючи геодезичну термінологію пов’язану з виконанням геодезичних вимірювань на місцевості. Старший викладач кафедри геодезії та картографії Олена Малашевська розглядала на практичному занятті з дисципліни «Топографія» зі студентами І курсу 4 групи нову тему з опрацювання журналу нівелювання. У доцента цієї ж кафедри Олексія Жука тривала лекція з дисципліни «Геодезія» для студентів ІІ курсу на тему «Пряма геодезична засічка». Зривів занять не було, всі розпочаті вчасно. Заздалегідь були створені посилання на онлайн-заняття, за якими систематично відбуватиметься перевірка. Паралельно у Telegram-чаті старости повідомили про відвідування, відсутніх і причини. Зі студентами, які не з’явилися на заняття без поважних причин, деканатом буде проведена робота, з’ясовані причини та прийняті відповідні рішення.

     Зичимо усім студентам і викладачам успішного навчального семестру та міцного здоров’я! І сподіваємося, що вже через три тижні аудиторії Університету чекатимуть студентів «вживу» на лабораторних, практичних і лекційних заняттях.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook