Плідна робота співробітників кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві у розробці міжнародних проектів

5 лютого 2022 року

      Однією з основних задач у руслі виконання програми розвитку Університету «Голосіївська ініціатива-2025» є поглиблення міжнародних звʼязків та участь у грантових програмах і проєктах. Вже котрий рік поспіль осторонь цього завдання не стоять науковці кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, які приймають активну участь як у виконанні вже виграних проєктів за програмою Еразмус+, так і у написанні нових грантових заявок.

     Так, після чотирьох місячної підготовки нового проєкту «Sustainable Liverstock Production and Animal Welfare», впродовж яких відбувалось ряд засідання, 31 січня відбулася фінальна зустріч представників консорціуму, на якій було обговорено та затверджено усі аспекти проєкту да прийнято рішення для подачі його до європейської комісії на конкурс.

     У виконанні даного гранту запланована участь науковців і виробничників з Німеччини, Словенії, Швеції та України. Національний університет біоресурсів і природокористування України в цьому консорціумі представлятимуть і науковці нашої кафедри на чолі з доцентом Сергієм Грищенком.

Тож побажаємо усім учасникам консорціуму успіху у проходженні подачі грантової заявки та сподіваємось на його перемогу у конкурсі!

Наталія Грищенко,
доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook