Киянка Олександра Ісаєва: моя мрія стати ландшафтним архітектором здійсниться в НУБіП України!

5 лютого 2022 року
Київ

Сьогодні ми знайомимося з Олександрою Ісаєвою – амбітною, талановитою та цілеспрямованою дівчиною, призеркою конкурсів МАН України, майбутньою студенткою спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» ННІ лісового і садово-паркового господарства

Прошу, розкажіть нам про себе.
Дозвольте себе представити, я – Ісаєва Олександра, учениця 11 класу спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов № 130 імені Данте Аліг’єрі міста Києва.

 

Чому Ви вирішили навчатися в НУБіП України?
Впевненість в тому, що НУБіП України – найкращий заклад для навчання і побудови майбутньої кар’єри – мені передала моя вчителька біології, яка тут навчалася, отримала освіту та науковий ступінь. А свій остаточний вибір я зробила після знайомства з викладачами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, які проводили в нашій школі профорієнтацію: чітко, змістовно та весело розповідали про переваги навчання в Університеті на спеціальності «Садово-паркове господарство», про можливості долучитися до виконання сучасних досліджень та пройти практичне навчання за кордоном, отримувати гідну заробітну платню, відкрити власний бізнес. І хоча мої батьки не навчалися тут, але підтримують мій вибір: коли ми разом відвідали Університет, були вражені та здивовані його розмахом, інфраструктурою, красою, впорядкованістю, посмішками студентів різних національностей. Тож я теж хочу навчатися в найкращому Університеті України!

Що вплинуло на Ваш вибір університету?
Вибір вищого навчального закладу не був для мене проблемою, бо я чітко розумію, чого хочу. Я хочу працювати у біологічному напрямку, комунікувати з людьми, створювати сучасні, красиві й функціональні об’єкти ландшафтної індустрії та мати численні можливості для самореалізації. Ось чому я вирішила навчатись в НУБІП України, бо саме цей університет задовольняє всі мої потреби.

Чого Ви очікуєте від навчання в університеті?
Від університету очікую розуміючих викладачів, з якими можна досягти плідної взаємопраці, цікавих лекцій та насиченого практичного навчання як в Україні, так і за кордоном, можливостей власноруч зробити свою першу фітокомпозицію та свій перший проєкт, а потім комерціалізувати свої знання та навички. Мрію знайти не тільки друзів та однодумців, з якими буде цікаво навчатися, спілкуватися та працювати, а й можливості для розвитку у своїй сфері навчання та застосування здобутих в університеті знань й навичок у реальному житті.

Які плани на майбутнє Ви маєте?
Хочу стати професіоналом своєї справи та вміти застосовувати здобутті знання на практиці. Для мене важливо, як під час, так і після завершення навчання, мати можливість працювати та приносити користь своєю роботою суспільству.

Які Ваші уподобання та досягнення?
Крім навчання, відвідування підготовчих курсів НУБіП України, займаюсь малюванням у сфері діджитал іллюстрації. Іноді вдається працювати фрілансером, малюючи ілюстрації на обкладинки книжок. Також обожнюю музику і самостійно вчусь грати на гітарі.
Тож від усього серця бажаємо Вам, Олександро, успіхів, здійснення мрій та до зустрічі в Університеті!

Бесіду провела
завідувачка кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена Колесніченко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook