Лісівники поглиблюють багаторічну співпрацю з Київським фаховим коледжем будівництва, архітектури та дизайну

28 січня 2022 року
     Цьогорічні випускники Київського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» освітньо-професійної програми «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» готуються до останнього етапу – захисту дипломних проєктів. У результаті чого, вони отримають кваліфікацію «Фахівець садово-паркового господарства» і матимуть можливість подальшого навчання для здобуття освітніх ступенів Бакалавр і Магістр.

     Рецензування дипломних проєктів здійснено доцентами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства Олесею Піхало та Вікторією Міндер.

     Приємно, що ведення занять і керівництво дипломними проєктами в Київському фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну здійснюють випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Серед 36 випускних робіт найбільша кількість присвячена тематиці розробки проєктних рішень щодо озеленення та благоустрою територій присадибних ділянок. Працювали проєктанти над створенням і реконструкцією скверів та парків, а також спеціалізованих ландшафтних об’єктів – дошкільних закладів та шкіл.
     До переліку позитивних якостей дипломних робіт віднесені цікаві проєктні рішення за сучасними світовими тенденціями садово-паркового будівництва та технологіями проєктування ландшафтних об’єктів. Більшість проєктних креслень виконані за допомогою спеціалізованих графічних редакторів AutoCAD та Realtime Landscaping Architect. Ручна подача робіт базувалась на чорно-білій (опорний план, робочі креслення) та кольоровій графіці (генеральний план). У пояснювальних записках наведено деталізований аналіз вихідних даних, на основі яких обґрунтовано проєктні рішення.

     Випускникам запропоновано продовжити своє навчання та здобути освітні ступені Бакалавр і Магістр у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство». Бажаючі заповнили анкету абітурієнта, розроблену кафедрою ландшафтної архітектури та фітодизайну.

Бажаємо випускникам успішного захисту та в майбутньому стати студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»!

 

Олеся Піхало, Вікторія Міндер,
доценти кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook