Захистимо Україну, підтримаємо Армію!

29 серпня 2014 року

29 серпня на конференції трудового колективу було прийнято рішення перерахувати одноденний заробіток всіх працівників університету на потреби Збройних Сил України. Цю пропозицію, яку озвучив голова профспілкової організації університету Іван Гаврилюк, одноголосно підтримали всі делегати конференції.

Ми, члени конференції трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України, звертаємося до всіх громадян України, викладачів університету та всіх вишів держави, вчителів шкіл, науковців, студентів, батьків: підтримаймо в цю скрутну хвилину нашу Українську Армію!

Ми перераховуємо свій одноденний заробіток у фонд підтримки Збройних Сил України. Студенти університету вже опікуються пораненими, які лікуються в шпиталях і лікарнях Києва.

Учасники конференції Національного університету біоресурсів і природокористування України хочуть миру і злагоди, плідної праці на благо нашої Вітчизни. Ми звертаємося до наших колег - вчених, викладачів вишів, студентства Російської Федерації: скажіть своє слово на користь миру, збережіть життя наших і своїх дітей, батьків.

Українці - не вороги росіянам. Ми хочемо мати свою незалежну процвітаючу державу, самим визначити свій шлях у майбутнє.

Захистимо Україну! Підтримаємо нашу Армію!
 
Про участь кожного підрозділу, кожної кафедри в цій акції обов’язково повідомлятимуть офіційний сайт НУБіП України та газета «Університетський кур’єр». 
 
Прес-служба НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook