Визначено найважливіші події в НУБіП 2021 року!

15 січня 2022 року
     Шановні колеги! Впродовж кількох останніх років в університеті вже стало традицією відзначати кращу подію переднього, тобто минулого року.

     Станом на 15 січня 2022 року підведено підсумки опитування колективу університету на предмет найцікавіших та найяскравіших подій 2021 року. Зрозуміло, що цих подій було дуже багато, вони структурувались від державних, загальноуніверситетських до певних локальних заходів студентських груп, курсів, спеціальностей, кафедр, факультетів, інститутів. Їх спектр поширювався від відзначень ювілеїв окремих факультетів: 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів, 70-річчя економічного факультету, 25-рріччя факультету землевпорядкування і 20-річчя юридичного факультету до окремих подій освітнього, наукового, культурно-мистецького, спортивного життя колективів університету. Разом із тим, ключові події, які винесені в опитування також були не менш яскравими і важливими. Викладачі, співробітники і студенти університету, відповідаючи на питання анкетування, визначили, на свій погляд, найбільш пам’ятні та важливі. І безперечно, подією року стало «Організоване ректоратом та оперативним штабом проведення вакцинування колективу університету від “COVID-19»! Це була важка і непроста робота, яку колектив НУБіП України проводив вперше і успішно з нею справився. Другою визначною подією стало «Відзначення 30-ї річниці незалежності України», яке супроводжувалось круглим столом за участю відомих державних діячів, політиків, колективу університету. Ці святкові заходи продовжувались також і на відзначенні Дня прапора. Третім за уподобанням учасників голосування стало «Відзначення 123-ї річниці Університету!»
     Інші події також носили характер надзвичайно важливих і цікавих тому, починаючи Новий рік, також вас націлюємо на необхідності продовження славних традицій університету та його розбудови!

     Далі подаються всі результати голосування відвідувачів сайту, які обирали визначні події у шести номінаціях: найбільш вагома подія року, краща навчально-виховна подія, краща наукова подія, краща військово-патріотична подія, краща культурно-розважальна подія та краща спортивна подія.

     А наступні події визначними назвали учасники голосування назвали самостійно:

  1. Святкування 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів.
  2. Літня школа з геодезії та землеустрою в Боярській ЛДС с. Дзвінкове.
  3. Проведення Дня автомобілістів.
  4. Успішне набуття навичок самоосвіти студентами 1 курсу.
  5. Вшанування ветеранів та відзначення 76-річниці Перемоги над нацизмом у Європі.
  6. Творчий вечір Олега Криворота в ботанічному саду.
  7. Студентка факультету ветеринарної медицини Юлія Сидельникова завоювала бронзову медаль на чемпіонаті світу з Кіокушинкай карате в розділі "куміте".

     За рік, що минув колективу університету є дійсно ким і чим пишатися! Отже, бажаємо у Новому 2022 році Вам жити і надалі творити історію сім’ї, університету і України!

 

Сергій Кваша,
проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook