«Голосіївська ініціатива-2020»: обговорення проекту програми розвитку університету триває

19 серпня 2014 року

 19 серпня відбулася робоча нарада по доопрацюванню проекту програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020». Її основні положення уже обговорювалися на ректораті, в навчально-наукових інститутах та студентським самоврядуванням. Дискусії серед співробітників, науково-педагогічних працівників, студентів та аспірантів тривають близько тижня.

Як зазначив очільник вишу Станіслав Ніколаєнко, ця програма – дуже серйозний документ, адже визначає стратегію університету на найближчі 5 років. Тому Станіслав Миколайович ще раз зупинився на пріоритетних розділах, що стосуються міжнародної діяльності, студентського самоврядування, якості освітньої і виховної роботи, інтеграції наукових досліджень, стану матеріально-технічної бази, фінансової стійкості.

 
Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша зосередив увагу присутніх на використанні інформаційно-комп’ютерних технологій та наголосив на необхідності суттєвих змін у підходах до викладання іноземних мов. Валерій Шовкалюк запропонував включити у «Голосіївську ініціативу-2020» відродження лікарського рослинництва в Україні з урахуванням надбань нашого вишу у цій галузі.
 
 
 
 
Пропозиції щодо розвитку магістратури та відкриття нових спеціальностей надали проректори Володимир Курило, Оксана Зазимко, директор ННІ рослинництва, екології і біотехнологій Григорій Демидась, професор  Анатолій Балаєв. Під час засідання активну участь в обговоренні взяли директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук та директор ННІ енергетики і автоматики Володимир Козирський. А голова профспілкової організації працівників Іван Гаврилюк запропонував додати у п’ятий розділ пункт щодо поліпшення матеріально-технічного стану будиночків спортивно-оздоровчого табору «Академічний». 
 
На завершення Станіслав Ніколаєнко висловив вдячність за небайдужість, інтерес до програми розвитку університету та надані пропозиції.
 
Прес-служба НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook