Засідання Київської обласної профспілки працівників АПК

1 жовтня 2021 року

01 жовтня 2021 року відбулось чергове засідання Київської обласної профспілки працівників АПК з порядком денним:
✔️ Про виконання основних показників бюджету Київської обласної профспілки працівників АПК за 1 півріччя 2021 року;
✔️Про підсумки дитячого оздоровлення в організаційних ланках Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу в 2021 році.

У ході засідання члени Президії обговорили необхідність виконання фінансової дисципліни з метою розвитку профспілкового руху галузі у той час, коли влада лобіює антинародні та антипрофспілкові законопроєкти.
Під час засідання голова обласного комітету Василь Хвостіков відмітив вклад Білоцерківської районної організації профспілки працівників АПК (голова - Людмила Сова) та первинної профспілкової організації ПрАТ "Комбінат Тепличний" (голова - Калашник В.І.) в організацію оздоровлення та відпочинку дітей.

Окрім цього, членів Президії було проінформовано про Всеукраїнську акцію протесту профспілок, яку буде проведено 07 жовтня 2021 року в місті Києві проти зареєстрованих законодавчих ініціатив, що звужують трудові права працівників, права профспілок, позбавляють працюючих права на гідну і безпечну працю та закликав максимально залучити спілчан до участі в акції протесту...

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook