Факультет землевпорядкування відвідали майбутні випускники Боярського фахового коледжу НУБіП України

4 грудня 2021, 9:05

 Вибір свого шляху в житті – це відповідальний крок, який має бути обміркованим та свідомо зробленим самою людиною. З цим погоджуються абітурієнти, що бажають навчатися у нашому університеті. Днями за запрошенням декана Тараса Євсюкова факультет землевпорядкування відвідали випускники спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Боярського фахового коледжу НУБіП України. Учасники заходу спільно із заступником директора коледжу з виховної роботи Іванною Гетманьчик ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету землевпорядкування, відвідали аудиторії і лабораторії, побували на заняттях, тобто відчули себе повноцінними студентами факультету землевпорядкування.

Зустріч розпочалась з відвідування навчальної лабораторії землевпорядного проектування, де випускники Боярського фахового коледжу ознайомилися з сучасними геодезичними приладами, GNSS-обладнанням та безпілотниками. У навчальній лабораторії автоматизованих систем в управлінні земельними ресурсами майбутні абітурієнти перенеслися на лабораторне заняття з використанням програмного забезпечення з обробки матеріалів аерогеодезичних робіт. Також студенти коледжу завітали до філії наукової бібліотеки, де познайомилися з унікальними виданнями та дізналися як надаються онлайн-послуги бібліотеки, що особливо зручно під час дистанційного навчання в університеті.
 
 
 
Далі екскурсія продовжувалася в навчально-науково-виробничій лабораторії геоінформаційних технологій і дистанційного зондування і навчально-науковій лабораторії картографічного моделювання проблем природокористування, де було продемонстровано надбання і розробки науково-дослідних робіт кафедр.
 
   
 
Потому гості відвідали навчальну лабораторію фотограмметрії та земельного менеджменту, де змогли ознайомитися з особливостями обробки даних аерофотограмметричного знімання, складанням ортофотоплану. Після цього студенти Боярського фахового коледжу мали змогу отримати відповіді на питання, що їх цікавили, від заступника декана Олександра Шевченка. Зокрема, найактивніших майбутніх випускників коледжу Анастасію Терещенко, Ростислава Хоменка, Марію Міщенко, цікавили питання вступу, умов проживання в гуртожитку та щодо можливостей розвитку творчих й спортивних здібностей.
 
  
Студенти Боярського коледжу на власні очі переконалися в перевагах продовження навчання по спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» на факультеті землевпорядкування НУБіП України. Гості були вдячні за запрошення декану Тарасу Євсюкову і за проведену їм екскурсію заступнику декана Олександру Шевченку, завідувачам кафедр та іншим викладачам. Тож хочеться побажати всім нашим абітурієнтам успішно скласти випускні іспити та повернутися на навчання вже в якості студентів факультету землевпорядкування!
 
Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook