Кафедра ТІДП впевнена, що поєднання теорії та практики є запорукою успішного засвоєння знань

25 листопада 2021 року

 

Поєднання теоретичних та набуття практичних знань завжди було запорукою успішного засвоєння лекційного матеріалу.  Отож, для першокурсників юридичного факультету доценткою кафедри Іриною Єрмоленко була організована зустріч з Артемом Брінцовим, кандидатом юридичних наук, начальником відділу правового забезпечення Вищого антикорупційного суду.

 

У своїй доповіді «Історико-правовий аспект становлення вищих спеціалізованих судів в Україні» Артем Брінцов звернув увагу слухачів на поняттях спеціалізації судів в Україні. Було розглянуто історичні передумови запровадження спеціалізованих судів в Україні та запропоновано розподіл відповідного процесу на умовні історичні етапи.

У ході зустрічі було здійснено порівняльний аналіз чинної системи судоустрою України та місця в ній, зокрема, вищих спеціалізованих судів, із системами судоустрою України, які існували в нашій державі раніше.

 

Окрему увагу гостем було присвячено останній судовій реформі в Україні, а також законодавчому забезпеченню діяльності вищих спеціалізованих судів, які існують сьогодні, а зокрема, Вищому антикорупційному суду.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, студенти-першокурсники задавали багато цікавих питань, на які отримували аргументовані відповіді.

Деканат юридичного факультету висловлює подяку Артему Брінцову та сподівається на подальшу співпрацю.

 

Ірина Єрмоленко,

доцентка кафедри теорії та історії держави і прав

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook