Вібулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

19 листопада 2021 року

18 листопада 2021 року під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в дистанційному режимі.

 

Відповідно до конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр за результатами відкритого голосування рекомендовано вченій раді НУБіП України кандидатуру Олександра Макарчука на посаду завідувача кафедри генетики, селекції і насінництва  ім. проф. М.О. Зеленського.

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію декана агробіологічного факультету. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували на посади 15 науково-педагогічних працівників.

Про рекомендації присвоєння вченого звання доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, доценту кафедри Валентині Галімовій, вченого звання доцента кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, доценту Катерині Карабач та вченого звання доцента кафедри землеробства та гербології, старшому викладачу Антоніні Бабенко – доповіла декан Оксана Тонха. Члени вченої ради рекомендації підтримали одноголосно.

Звіт про навчальну, наукову та методичну роботу землеробства та гербології представив завідувач кафедри професор Семен Танчик.

Голова комісії доцент Іван Федосій відмітив високий рівень кадрового забезпечення, дав аналіз діяльності кафедри землеробства та гербології. Комісія визначила високі результати навчальної, наукової та методичної роботи кафедри й запропонував звіт схвалити.

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook