Перевірка стану виконання науково-дослідних робіт

24 червня 2014 року
НДІ лісівництва та декоративного садівництва, ВП НУБіП України "Боярська лісова дослідна станція", м. Боярка

Відповідно до наказу ректора НУБіП України акад. Д.О. Мельничука від 13.05.2014 року № 543 в НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» 24 червня 2014 р. відбулася перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету України, виконуються за договорами з окремими міністерствами, установами, господарствами та ініціативної тематики.

Комісія (голова – директор Українського НДІ сільськогосподарської радіології, доктор біологічних наук, проф. Кашпаров В.О.) заслухала короткі звіти про стан виконання робіт за півріччя з кожної НДР. Загалом за держбюджетною тематикою в інституті виконується 2 фундаментальних та 5 прикладних наукових тем. Крім цього науковці інституту проводять 1 госпдоговірне та 2 ініціативних дослідження.

Члени комісії та керівники НДР відвідали місця проведення дослідів: розсадник декоративних та лісових рослин кафедри лісовідновлення та лісорозведення; дослідні об’єкти у лісових масивах Боярської ЛДС та науково-дослідні лабораторії.

За результатами перевірки НДР та обговорення проблемних питань, комісією відмічено належний рівень організації та виконання наукових досліджень НДІ лісівництва та декоративного садівництва і ВП НУБіП України «Боярська ЛДС».


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook